Audi a4 lengőkar szett vásárlása webáruházból jó áron!

Az Audi A4 kompakt vezetői autók sorozata, amelyet 1994 óta gyárt a német Audi autógyártó, a Volkswagen csoport leányvállalata. A lengőkar szettekről amelyek ehhez az autótípushoz kaphatóak megtalálhatók weboldalunkon.

Audi a4 lengőkar szett várja önt is, ha szüksége lenne rá, az alkatreszek.hu-n. Nem kell messzire mennie, ha ön is régóta audi alkatrészeket keres, hiszen nálunk még lengőkar szettet is kaphat méghozzá igen olcsón. Az A4-et öt generációban építették, és a Volkswagen Group B platformjára épül. Az első generációs A4 követte az Audi 80-at. Az autógyártó belső számozása az A4-et az Audi 80-as vonal folytatásaként kezeli, a kezdeti A4-et B5-sorozatként jelölték meg, ezt követi a B6, B7, B8 és B9. Az A4 B8-as és B9-es változatai a Volkswagen-csoport MLB-platformjára épülnek, amely sok más Audi-modellel és potenciálisan egy Porsche-modellel is meg van osztva a Volkswagen-csoporton belül. Az Audi A4 autók elrendezése elülső motorból áll, transaxle típusú sebességváltókkal a motor hátulján. Az autók elsőkerék-hajtásúak, vagy egyes modelleknél „quattro” összkerékhajtásúak. Az első generációs Audi A4 1994 októberében debütált, a gyártás 1994 novemberében, az európai értékesítés pedig 1995 januárjában kezdődött az 1995-ös modellévben.

Az észak-amerikai értékesítés később, 1995 szeptemberében, az 1996-os modellévben kezdődött. A Volkswagen Group B5 (PL45) platformra épült, amelyet a negyedik generációs Volkswagen Passattal (B5, Typ 3B) osztott meg. Előre szerelt hosszanti motorral és elsőkerék-hajtással rendelkezett. Az A4 számos változata elérhető volt az Audi quattro négykerék-hajtási rendszerével is. Az A4-et kezdetben négyajtós limuzinként/szedánként mutatták be; az Avant (kombi) 1995 novemberében mutatkozott be, és 1996 februárjában került forgalomba. Az A4 szedánként és kombiként is kapható. Lengőkar szettet audi a4 autókhoz az alkatreszek.hu weboldalon talál.