Apartman Balatonfüreden kiváló áron

Ha igazán kényelmes és jól felszerelt apartmant keres Balatonfüreden, mert éppen üzleti úton van, vagy családjával nyaralna egyet a Balatonnál, mi tudunk önnek segíteni modern, kedvező árú, jó hangulatú szállásunkkal.

[wp_ad_camp_1]

Apartman Balatonfüred városában elérhető igen kedvezményes áron csak a pekiapartman.hu weboldalon, ezért ha kényelmes de mégis elérhető árú szállást keres, akkor nézzen szét nálunk. Az ingatlan egy újonnan épült ingatlan második emeletén található, és lifttel megközelíthető. Megpróbáltuk a belső tereket úgy kialakítani, hogy békések és hangulatosak legyenek, hiszen erre van szükségünk leginkább, amikor nyaralunk, vagy távol vagyunk az otthoni hétköznapoktól. A szoba hihetetlenül kényelmes boxspring ágyában bármikor pihenhet és olvashat, mert mi gondoltuk azon vendégeinkre is, akiknek szükségük lenne könyvekre, újságokra, vagy éppen laptopokra. Az esti szórakozást garantáljuk a HBO Go szolgáltatással vagy többcsatornás TV-vel és a Wi-Fi is korlátlanul használható.

A fürdőszoba tusfürdővel, folyékony szappannal, hajszárítóval és sok más kozmetikummal van felszerelve. Kérdéseivel forduljon bátran barátságos  ügyfélszolgálatunkhoz, csak tárcsázza a +36-70-386-8141  telefonszámot, vagy töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon a nevének, e-mail címének és üzenetének beírásával, embereink pedig igyekszenek minden feltett kérdésre mihamarabb válaszolni önnek. Ha további információkat szeretne megtudni balatonfüredi apartmanunkról, vagy arról, hogy itt milyen tevékenységekkel várják önt és családját, látogassa fel bátran weboldalunkat, a pekiapartman.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat, megtalálhatja a bérlés árát, elérhetőségeinket és a balatonfüredi apartmanról akár képeket is nézhet majd.