Ablakfólia – A biztonság záloga

Az üvegfelületek törékenyek, ezzel mindenki tisztában van. Viszont azt sem árt tudni, hogy a törékeny felületeket biztonságossá tehetjük, ha ablakfóliát teszünk rá. Ez egyaránt hasznos kirakatok, családi házak és irodaházak számára is.

[wp_ad_camp_1]

Ablakfólia – Manapság a legtöbb épület meghatározó eleme az üveg. Egyre több olyan ajtót dobnak piacra, mely üvegberakással rendelkezik, valamint hatalmas üvegfelületeket építünk be otthonainkba. Nem csoda, hiszen az üveg esztétikus és kevésbé kell megvilágítanunk a teret, ha nagy méretű nyílászárókat építtetünk be. Azonban egy olyan világban, ahol mindenütt üveg vesz minket körbe, nem feledkezhetünk meg a biztonságról sem. Az üveg esztétikus látványt nyújt, ugyanakkor könnyen törik, ezért fontos gondoskodni a szilánkmentességről. Különösen akkor, ha gyerekek is vannak a családban. A kicsik a játék hevében könnyen összetörhetik az üveget, ezáltal pedig meg komoly sérüléseket szenvedhetnek. Az üvegfólia alkalmazásával megakadályozhatjuk, hogy az üveg szilánkok sérülést okozzanak, mivel a fólia egyben tartja az üvegtáblát, még akkor is, ha széttörött.

Nem csak családok számára, hanem vállalkozásoknak is hasznos lehet az ablakfólia. Ugyanis vannak olyan felületek, melyekről előírások rendelkeznek, hogy mindenképp szilánkmentesnek kell lenniük. Mivel erről minőségbiztosítási és törvényi előírások rendelkeznek, az a vállalkozás, amelyik ezt figyelmen kívül hagyja, komoly büntetésre számíthat. Itt említhetjük az utcafronti kirakatokat, de akár az oktatási intézményeket is. A Skyfol ablakfólia nem csak garantálja a biztonságot, de egyben nagyon esztétikus látvánnyal is rendelkezik. Ha Ön is szeretne ablakfóliát vásárolni, akkor látogasson el a wfcablakfolia.hu webáruházba és tájékozódjon!