A munka akkumulátorról mindent, amit tudni kell

Szinte már törvényszerűségnek vehetjük, hogy akkor megy tönkre, vagy merül le az akkumulátor mikor éppen nagyon nagy szükségünk lenne rá, vagy nagyon sietnénk valahova.

[wp_ad_camp_1]

Munka akkumulátor vagy más néven meghajtó akkumulátor, teljesítményben és nagyságában tér el a hagyományos indító akkumulátortól. Ezek az akkumulátorok energiaszolgáltatásra vannak kifejlesztve. Legfőbb felhasználási körük lehet pl. csónakoknál, vitorlásnál, napkollektor vagy lakókocsi esetén. A munka akkumulátorok elektromos berendezések folyamatos meghajtására szolgálnak. A munka és az indító akkumulátor azonos elven működik, csak a teljesítményében tér el. Ezek az akkumulátorok is karbantartást igényelnek, időközönként fel kell töltenünk a zavartalan működés érdekében. Az energiát hosszan tudja tárolni, és a feltöltése kevés áramot igényel.

A Kovács autóalkatrész szaküzlet kínálatában megtalálhatja a Banner Energy Bull munka akkumulátort, mely ideális választásnak bizonyul. Az utóbbi években a munka akkumulátorok felhasználási köre nagymértékben kibővült pl. napelem, kerekes székek használatánál. Ezek a fajta akkumulátorok is folyamatos fejlesztésre szorulnak, a megnövekedett energiaigények miatt. A felhasznált területeknél egyre több elektronikai cikk jelenik meg, és ezeket mind az akkumulátor segítségével működtetjük. Az Energy Bull meghajtó akkumulátor főbb jellemzői a könnyű tölthetőség, alacsony szivárgás, és kedvező ár. A teljes kínálatunkat megtekintheti a www.alkatreszek.hu weboldalon, vagy kérje munkatársaink segítségét az iroda@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/468-444 telefonszámon. Nálunk minőséges termékeket vásárolhat kedvező áron, mindenféle akciótól függetlenül.