A melyiksuli.hu honlapon több mint kétezer tanfolyam van!

Sokan tartanak az OKJ képzésektől, tanfolyamoktól, viszont ezek államilag elismert szakképesítések, melyek legtöbbször 1-2 év alatt, nappali, illetve levelező tagozaton befejezhetőek, és egy államilag elismert bizonyítványt tudhatunk magunkénak.

[wp_ad_camp_1]

A melyiksuli.hu honlapon több mint kétezer tanfolyam közül találhatod meg a számodra megfelelőt. Ha betöltötted a 18. életévedet, és szeretnél magadnak egy szakképesítést, vagy már konkrét elképzelésed van, válassz OKJ tanfolyamaink egyike közül. Ehhez nincs másra szükséged, mint elolvasni a kiválasztott tanfolyamra való jelentkezési feltételeket, az oktatási intézmények rövid leírását, és ajánljuk, hogy ismerkedj meg az intézményről írt véleményekkel is. Az OKJ-s bizonyítványt a külföldi munkáknál is felhasználhatod, hisz a tanfolyamok idegen nyelvű, Europass bizonyítványt is nyújtanak. Ha csak bizonyos képzések érdekelnek, használd keresőnket, mellyel a tanfolyam típusa, illetve helyszín alapján keresgélhetsz. Esetleg ha érdekelnek az aktuális árkedvezményes képzések, böngéssz ezek közt is.

Egy tanfolyamra való jelentkezés előtt, vegyél figyelembe pár szempontot, melyek fontosak lehetnek ahhoz, hogy sikeresen és olyan szakot fejezhess be, melyre valóban szükséged van. Először is tartsd szem előtt, hogy munkakereséshez, vagy csak hobbi szinten szeretnéd elvégezni. A jelentkezés előtt mindenképp olvasd el a feltételeket, mert csak így tudsz beiratkozni bármelyikre is. Ha megtaláltad a neked megfelelőt, weboldalunkon az online jelentkezés gombra kattintva azonnal jelentkezhetsz, ugyanazon az áron, mintha közvetlen az oktatási intézmények honlapján jelentkeztél volna. Amennyiben portálunkon a jelentkezésben lévő ár magasabb, mint az oktatási intézményben, mi ezt a különbséget gond nélkül visszatérítjük neked. Kérdéseid tedd fel az ugyfelszolgalat@melyiksuli.hu e-mail címen.