A fürdőszobai tükör párásodása!

A fűtött tükör kiváló módja a fürdőszoba melegítésének, de a standard tükrök esetében magas lehet a páratartalom, ami nedvességproblémákhoz vezethet z egész fürdőszobában. Ennek oka az, hogy a fürdőszobákat gyakran nem megfelelően szellőztetik, így a melegítés páralecsapódáshoz vezethet.

[wp_ad_camp_1]

Katt ide a tudnivalókért és mindent megtudhat amire csak kíváncsi lehet. Találtunk egy hatékony, helytakarékos alternatívát, amely megkerüli ezt a problémát. A tükörreflexes infravörös fűtőpanel kiváló lehetőség a fürdőszobában. Nagyon jól néznek ki, majdnem laposan ülnek a falon, és a bekapcsolásuk után nem sokkal meleget bocsátanak ki. Nem párásodnak ha gőznek vannak kitéve, így tökéletesen alkalmasak fürdőszobákhoz. Ezek az infravörös panelek pontosan úgy néznek ki, mint egy standard tükör. Az egységek vékonyak és keret nélküliek, és senki sem fogja észrevenni, hogy fűtőtestként működik, amikor a hálózatba be van vezetve. Sokkal jobb, mint a csúnya, terjedelmes radiátor! Mivel nem párásodnak, tökéletesen alkalmasak a nedves helyekre. A szokásos tükröktől eltérően ezek lehetővé teszik a borotválkozást vagy a sminkelést egyenesen zuhanyzás után.

Nevükkel ellentétben a radiátorok konvekción, nem sugárzáson keresztül működnek. Úgy működnek, hogy felmelegítik a körülvevő levegőt. Kevésbé hatékonyak, mint az infravörös fűtés, mert úgy működnek, hogy a levegőt melegítik a helyiségben. Ez azt jelenti, hogy a hőt könnyen elveszítik a huzat miatt és az épület falai miatt. Az infravörös melegítés különbözik abban, hogy sugárzáson, nem pedig konvekción keresztül működik. Az infravörös panelek sugárzó hőt bocsátanak ki, és közvetlenül a helyükön melegítik az objektumokat (és az embereket). Ez azt jelenti, hogy akkor is melegít majd, ha kikapcsolta a fűtést.