A fürdőszoba hangulatvilágítás a helyiség atmoszférájának megváltoztatására

A fürdőszoba felújítása során általában az is fontos szempont, hogy kellemes légkör uralkodjon a helyiségben, mely elősegíti a pihenést. Ez viszonylag egyszerűen elérhető, például olyan egyszerű, de mégis praktikus dolgokkal, mint például a hangulatvilágítás.

Fürdőszoba hangulatvilágítás relaxációs hatásai elősegítik a nap végén a pihenést. Egy kis hangulatvilágítással teljesen meg lehet változtatni a helyiség atmoszféráját. A színeket akár a hangulatunknak megfelelően is változtathatjuk. A fürdőszoba átalakítás tervezgetésekor nehéz elképzelni a végeredményt, legalábbis a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan emiatt nehezen is döntenek mellette. Holott nagyon fel tudja dobni a teljes helyiséget vagy akár annak egy-egy részét. Az interneten számos kép segíthet az inspirálódásban, de a szakemberekkel való konzultáció is nagyon hasznos lehet. A legtöbb fürdőszoba tökéletesen alkalmas a rejtett háttér világítás kialakítására. A legegyszerűbb módja a megvalósításnak, ha az egyik falszakaszt kijjebb építjük meg az eredeti falsíkhoz képest.

A rejtett LED világítás színének változtatásával kedvünk szerint változtathatjuk a teljes falszakasz vagy akár a komplett fürdőszoba hangulatát. Így bármikor hangulatunk szerint alakíthatjuk a színeket. A rejtett világítás kiválóan alkalmazható a mosdó környékén és az épített zuhanyzó oldalsó falán is. Ezzel az egyszerű módszerrel elképesztő belsőépítészeti megoldásokat lehet alkalmazni, melynek köszönhetően a legegyszerűbb fürdőszoba is elképesztően stílusos lehet. A sima falat és a rejtett világítással díszített falat össze sem lehet hasonlítani egymással. A végeredmény láttán kétségkívül azt fogjuk érezni, hogy ez az egész mindenképp megérte, jó döntés volt belevágni.