magyar cégek egy helyen


Szinte már törvényszerűségnek vehetjük, hogy akkor megy tönkre, vagy merül le az akkumulátor mikor éppen nagyon nagy szükségünk lenne rá, vagy nagyon sietnénk valahova.

Munka akkumulátor vagy más néven meghajtó akkumulátor, teljesítményben és nagyságában tér el a hagyományos indító akkumulátortól. Ezek az akkumulátorok energiaszolgáltatásra vannak kifejlesztve. Legfőbb felhasználási körük lehet pl. csónakoknál, vitorlásnál, napkollektor vagy lakókocsi esetén. A munka akkumulátorok elektromos berendezések folyamatos meghajtására szolgálnak. A munka és az indító akkumulátor azonos elven működik, csak a teljesítményében tér el. Ezek az akkumulátorok is karbantartást igényelnek, időközönként fel kell töltenünk a zavartalan működés érdekében. Az energiát hosszan tudja tárolni, és a feltöltése kevés áramot igényel.

A Kovács autóalkatrész szaküzlet kínálatában megtalálhatja a Banner Energy Bull munka akkumulátort, mely ideális választásnak bizonyul. Az utóbbi években a munka akkumulátorok felhasználási köre nagymértékben kibővült pl. napelem, kerekes székek használatánál. Ezek a fajta akkumulátorok is folyamatos fejlesztésre szorulnak, a megnövekedett energiaigények miatt. A felhasznált területeknél egyre több elektronikai cikk jelenik meg, és ezeket mind az akkumulátor segítségével működtetjük. Az Energy Bull meghajtó akkumulátor főbb jellemzői a könnyű tölthetőség, alacsony szivárgás, és kedvező ár. A teljes kínálatunkat megtekintheti a www.alkatreszek.hu weboldalon, vagy kérje munkatársaink segítségét az iroda@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/468-444 telefonszámon. Nálunk minőséges termékeket vásárolhat kedvező áron, mindenféle akciótól függetlenül.


Kategóriák: Egyéb írások