magyar cégek egy helyen


[adsense_id=”1″]

Korrekt szakmai szolgáltatás, érthető nyelvezet és diszkréció! Önnek, mint vállalkozónak mi az elvárása egy könyvelőtől?

A szombathelyi Naprakész Könyvelőiroda ügyfelei hónapról hónapra megállapítják, hogy jól döntöttek, mikor könyvelésüket kis családi vállalkozásunkra bízták. Nálunk nincs egymásra mutogatás, hogy: Jaj, nincs itt a kolléganőm, most nem tudok az Ön problémájával foglalkozni, jöjjön vissza a jövő héten! Nálunk nincs az, hogy napok óta nem érem el a könyvelőmet, mert ki van kapcsolva! … és ehhez hasonlók. Mi folyamatosan törekszünk arra, hogy igazi szolgáltatók legyünk: nem pattannak le rólunk ügyfeleink problémái, visszahívjuk őket nem fogadott hívás esetén, időben tájékoztatunk a várható adókról, járulékokról. Mit kell tenni, mire kell figyelni, hogy az adóhatóság egy ellenőrzésnél rendben találja a dolgokat.

A kezdő vállalkozókat részletesen tájékoztatjuk a vállalkozói lét mindennapjairól.

A könyvelés mellett gyakorlatilag folyamatos tanácsadás zajlik, külön díj felszámítása nélkül.

A cégek és egyéni vállalkozók örömmel nyugtázzák, hogy a szakmai tartalom mellett mindig figyelünk az érthető nyelvezetre is.

A teljes diszkréció nálunk alap. A könyvelő minden vállalkozásnál bizalmi ember. Akár alkalmazott, akár külsős szolgáltató. Könyvelőirodánkban megbízóink kibeszélése nem divat, és ez mindig így is marad.

Weblap: http://www.naprakeszkonyveles.hu


Naprakész Könyvelőiroda

könyvelőiroda, könyvelés, könyvelő
Üzenet