Zsuffa Ákos kalandparkja isteni szórakozási lehetőség!

Zsuffa Ákos szuper kalandparkja 23 hektáros területen található, ahol isteni szórakozási lehetőségek várják mind a fiatalokat, mind az időseket, méghozzá kedvező árú belépővel.

[wp_ad_camp_1]

Zsuffa Ákos hotelt és kalandparkot épített Pécs közelében, Pogányban, és ha megismerné közelebbről a hotelt, akkor több részletet tudhat meg róla a turizmus.com weboldalon. Dr. Zsuffa Ákos kalandparkja több szobával, szuper konferenciateremmel, wellness részleggel és egyéb szórakoztató lehetőségekkel várja a családokat, érdeklődőket. A vidámpark kiváló alkalmat kínál a családok és a gyermekek számára a kikapcsolódásra, szórakozásra, mivel vannak állatfarmok, van egy ügyességi quad pálya és egy kényelmes gyógyfürdő azok számára, akiknek szüksége lenne a pihenésre. A kalandpark átadásakor Zsuffa Ákos azt mondta, hogy a jövőben szeretnének bővíteni a szálláslehetőségeken, nyitnának egy éttermet a közelben, valamint tovább bővítenék a kültéri színpadot és a sportlétesítményekre is odafigyelnének.

A vidámparkban mindenképpen érdemes kipróbálni az izgalmas quad pályát, a vadon élő állatokat sem szabad hkihagyni, valamint egy trambulin park és egy farm is megtalálható, ahol több háziállatot lehet megfigyelni. A nomád állatkert és a nád labirintus szintén minden érdeklődőt szeretettel vár. Zsuffa Ákos szerint a kalandparknak van egy 300 négyzetméteres épülete is, amelyben napkollektorokat használnak, tehát az épület teljesen környezetbarát. A 800 millió forintos beruházást 500 millió uniós támogatással hajtották végre annak idején. Ha többet szeretne tudni erről és Zsuffa Ákos hoteléről, feltétlenül kattintson a turizmus.com weboldalra. Itt további információkat talál a kalandparkról, annak szórakozási lehetőségeiről, valamint egyéb hasznos dolgokról.