Zsuffa Ákos, a Felnőttképzők Szövetségének elnöke

Minden nagy szövetség élére kell egy erős kezű vezető. Az alábbiakban a Felnőttképzők Szövetségének elnökét fogjuk bemutatni. A Felnőttképzők Szövetsége vagyis az FVSZ egy komoly Szövetség, mely mára hatalmas kapcsolati rendszerrel és számtalan taggal rendelkezik.

[wp_ad_camp_1]

Zsuffa Ákos neve ma már egybe forrt a Felnőttképzők Szövetségével. Teljesen mindegy, hogy egy tízfős csapatról van szó, egy nemzetközi vállalatról vagy egy szövetségről van szó, a vezető személye sokat elárul. Zsuffa Ákos még 2010-ben került az akkor még Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Egyesülete elnevezésű szövetség élére. Az új elnök feladata és célja akkoriban elsősorban az volt, hogy az egyesület pozícióját tovább erősítse. Ezenkívül fontos aspektus volta tagok szakmai érdekeinek képviselete. Zsuffa Ákos végzettségét tekintve jogi doktor, szakokleveles szabályozási szakjogász. Korábban a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola felnőttképzési, majd stratégiai igazgatója volt. Zsuffa Ákos a mai napig komolyan veszi feladatát, így nem csoda, hogy már hosszú ideje a Felnőttképzők Szövetségének elnöke posztját tölti be.

Ha jobban meg akarja ismerni a Zsuffa Ákos elnök által vezetett Felnőttképzők Szövetségét, vagyis az FVSZ-t, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az fvsz.hu weboldalra. Ezt különösen felnőttképzéssel kapcsolatos intézmények és vállalkozások számára ajánljuk, mert a tagság számtalan előnnyel jár. Az fvsz.hu weboldalon meg tudja tekinteni az elnökség tagjait is. Egy valami biztos, Zsuffa Ákos már hosszú ideje sikerrel veszi az akadályokat a Felnőttképzők Szövetségének élén. Látogasson el Ön is az fvsz.hu weboldalra és tájékozódjon! A weboldalon minden szükséges információt megtalál egy helyen!