Vírusok ellen az ózonos fertőtlenítés a legjobb!

A WHO az FDA és az EPA által jóváhagyott fertőtlenítőszerek használatát javasolja a koronavírus elleni küzdelemben. A SARS-CoV-2, a COVID-19 okozó vírus új típusú betegség, és a szervezetek világszerte továbbra is kutatást és fejlesztést végeznek annak megállapítására, hogy a népszerű fertőtlenítőszerek mennyire hatékonyak az új koronavírus elpusztításában.

Vírusok ellen legjobb az ózonos fertőtlenítés, tehát nézzen be hozzánk az ozonbiztos.hu-ra és itt mindent megtalál az ózonról ami érdekelheti és szolgáltatásaink árait is megtalálja. Az ózongenerátorok szándékosan állítják elő a mérgező gáz ózont, és légtisztítóként értékesítik kereskedelmi és lakossági alkalmazásokhoz. Konkrétan azt hirdetik, hogy szagtalanítják, fertőtlenítik, elpusztítják vagy eltávolítják a veszélyes vagy irritáló levegőben lévő részecskéket beltéri környezetben, beleértve a penészt és a vírusokat is. Az ózongenerátorok elég nagy mennyiségben állítják elő a gázt, ahhoz, hogy az instabil szerves vegyületek reakcióba lépjenek a gázzal, és megváltozzanak, így már nem lesznek irritálóak vagy veszélyesek. Mivel az ózon három oxigénmolekulából áll, képes kombinálni magát olyan dolgokkal, mint a penész és a penész spórák. Olyan módon fogja megváltoztatni őket, hogy elpusztítja a penészeket és a penészt alkotó sejteket.

A SARS-CoV-2 ózonnal történő elpusztításának korai eredményei ígéretesek. Az EPA tesztelési követelményei szerint, ha egy antimikrobiális szer képes elpusztítani egy kis burok nélküli vírust, akkor hatékonyan képes elpusztítani egy nagyobb vírust, például a SARS-CoV-2-t.  Az ózon bebizonyította, hogy sokkal keményebb vírusokat is elpusztít, beleértve a Canine Parvovirus-t is, amely a legnehezebben elpusztítható kategóriába tartozik. Amennyiben többet tudna meg az ózonos fertőtlenítés előnyeiről keresse fel az ozonbiztos.hu weboldalt.