Vigyázzunk a házi praktikákkal!

Noha jó sok otthoni megoldást tanácsolnak, azért gondoljuk át logikusan, mielőtt akármelyiket is alkalmaznánk. Olvashattunk már szódabikarbónáról, pezsgőtablettáról és az ecetről is mint dugulást megszüntető anyagokról. Ha viszont nagyobb a baj, célszerűbb megvárni a szerelőt, mintsem felelőtlenül mindenfélét a WC-csészébe dobálni.

[wp_ad_camp_1]

A WC-nk duguláselhárítására a III. kerületben is van már gyors megoldás, hiszen a vízvezeték szerelő akár egy órán belül házhoz jön. Ha Önnek mégsem felelne meg ez az időpont, akkor előzetes egyeztetés alapján a WC duguláselhárítás III. kerület szerelői az Ön által megadott időpontban kezdik el a munkát. Munkatársaink, a WC duguláselhárítás III. kerület teljes területén azt is vállalják, hogy éjjel dolgozzanak, tehát non-stop szolgáltatás keretében elérhetők. Ugyanis mi jól tudjuk, hogy a dugulás nem válogat, bármikor bekövetkezhet.

Ha Önnek sincs kedve alvás helyett fél éjszaka próbálgatni az otthoni trükköket a dugulás megszüntetésére, akkor hívja a WC duguláselhárítás III. kerület munkatársait. Ünnepnapokon ugyanúgy hívhatók a WC duguláselhárítás III. kerület szakemberei, és ezért nem számítanak felárat. Tanácsuk viszont az, hogy ne öntsünk mindenféle anyagot meggondolatlanul a lefolyóba.