Vegyszermentes duguláselhárítás

Ha a dugulás problémájával szembesülünk, elsőként talán a vegyszeres megoldás jut eszünkbe. Ám érdemes átértékelni használatát, hiszen a legtöbb készítmény ártalmas lehet a csöveknek.

[wp_ad_camp_1]

A XIV. kerület duguláselhárítás területén jártas szakemberei azt tanácsolják, kerüljék a vegyszerek alkalmazását. Bár számos ilyen termék kínálatából válogathatunk, laikusként nem is tudjuk elképzelni, hogy milyen anyagokat tartalmaznak egy-egy dugulás elhárítását ígérő készítmények. A duguláselhárítás XIV. kerület szerelői inkább az ajánlják, ha már mindenképpen magunk szeretnénk elhárítani a dugulást, hogy természetesebb anyagokat használjunk. Ilyen lehet például a szódabikarbóna vagy akár a pezsgőtabletta is. Viszont, ha nagyobb a baj, ha komolyabb dolog áll a dugulás hátterében, szakemberre van szükség.

A duguláselhárítás XIV. kerület munkatársai akár egy óra múlva, vagy az Önnek megfelelő időpontban a helyszínre mennek, ahol elsőként, a legújabb technikai eszközök alkalmazásával megállapítják a dugulás okát. Ezután árajánlatot tesznek, és ha Önnek ez az összeg megfelel, elkezdik a munkát. A duguláselhárítás XIV. kerület ünnepnapokon is vállalja a dugulás megszűntetését, és ezért nem számít felárat. Ha tehát vegyszermentes megoldást keres, akkor tárcsázza a duguláselhárítás XIV. kerület szerelőit!