Tűztánc és tűzzsonglőr show a Lángoló Leguánoktól

A tűzzel való mozgás, koreográfia nem csak a nagy cégek vagy rendezvények számára elérhető, de akár az átlagemberek számára is, hisz vannak egészen pénztárcabarát csomagok.

[wp_ad_camp_1]

Tűztánc esetén sokan hajlamosak a tűzzsonglőrködés kifejezést használni, melynek oka, hogy a többség összekeveri a kettőt, legalábbis nincs tisztában a kettő közti különbséggel. Nem lehet őket hibáztatni, hisz a tűztánc és a tűzzsonglőrködés valóban nagyon hasonlítanak egymásra. Közös bennük, hogy a tűz egyik produkcióból sem maradhat el, hisz ez adja az értelmüket. A kettő közti különbség benn van a nevükben, így a tűztánc nem más, mint a tűzzel való tánc zenére, míg a tűzzsonglőrködés zsonglőrködés különféle eszközök bevonásával. Mindkettőben használnak tüzet, ezért a megfelelő biztonsági körülményekre nagy gondot kell fordítani, különösen akkor, ha beltéren valósul meg a produkció. Ilyen körülmények például beltéren a megfelelő belmagasság, valamint a füst elszívó alkalmazása. Abban az esetben, ha kültéren zajlik a produkció a megfelelő hely és a sík talaj elengedhetetlen.

A Lángoló Leguánok nevezetű társaság 2015-ben jött létre és azóta szórakoztatja fáradhatatlanul közönségét. A produkciók különféle csomagokban vannak, így azok is rendelhetnek tűztáncot vagy tűzzsonglőrködést, akik szűkebb költségvetéssel rendelkeznek, ám szeretnének egy felejthetetlen élményben részesülni. A társulat tagjai több éves tapasztalattal rendelkeznek, így pontosan tudják mit csinálnak. Az sem ritka, hogy a nagyobb élmény érdekében a közönséget is bevonják a produkcióba. Bővebb információkért látogasson el a leguanok.hu weboldalra, ahol minden információt megtalál a tűztáncról és a tűzzsonglőrködésről egyaránt.