Téli gumi vásárlása kedvező áron!

Nagy felelősséget jelent egy jármű karbantartása. Akár személygépkocsiról, akár motorról vagy teherjárműről van szó, az alkatrészek folyamatos gondoskodást igényelnek. A éves rendszeres átvizsgálás mellett szükséges a gumiabroncsok figyelmes ellenőrzésre, mellyel kideríthető, milyen állapotban vannak a kerekek.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi téli gumi vásárlása minden évben bővülő kínálatot jelent az alkatreszek.hu-n. A nagy érdeklődésre való tekintettel, rendszeres akciókkal gondoskodunk a megfelelő gumiabroncs kiválasztásáról. Keresőprogramunk segítségével egy perc alatt eljuthat az ideális termékig, mely nemcsak az időjáráshoz, de egyéb szempontokhoz is jól alkalmazkodik. A jármű fajtájától függően vásárolható meg a prémium kategóriás márka, melyért minden esetben jótállunk! Az igények eltérésére figyelve olcsóbb árukészlet is rendelkezésre áll, ki-ki kedve szerint viheti haza a megbízható gumikat. A gyártói leírások tájékoztatnak az előnyökről, ami egy-egy típusnak sajátossága. A kiválasztott áru megrendelése egyszerű és gyors, kedvező házhozszállítási feltételek jellemzik széles körű szolgáltatásainkat. Ha bizonytalan a választását illetően vagy kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 62 554 013-as telefonszámon! Ügyfélszolgálatunk örömmel foglalkozik problémájával, várakozás nélkül oldja meg gondját!

A 21. század új kihívások elé állította a gépkocsikat, ennek hatására a gumiabroncsok gyártásában is innovációra törekednek partnereink. A legnagyobb téli gumi beszállítóink közé tartozik a Michelin, Continental, GoodYear, Dunlop és Nokian. Ők jelentik a megbízhatóságot az időjárási viszontagságok közepette. Az egyedi bordázattal és anyaggal ellátott márkák jobban tapadnak az útfelülethez, se hó, se jég nem akadálya a biztonságos közlekedésnek. A csúcsminőség megszerzéséhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni weboldalunkon, és kérni az azonnal termékszállítást. Küldjön e-mailt az info@kovacsato.hu-ra, és tudja meg, mennyibe kerül 2016-ban a gumicsere. Akciónkról rendszeresen értesülhet, ha feliratkozik hírlevelünkre!