Tegyük izgalmassá a fürdőzést a Gelli Baff fürdőzselével

A gyerekek nagyon szeretnek fürdőzni, különösen szeretik, ha nagy habot készíthetnek és abban merülhetnek el. Ám, amit mi most kínálunk Önnek, olyanban még biztos nem volt része a gyermekének.

Gelli Baff fürdőzselé zöld 300g segítségével az egész kádban lévő vizet átváltoztathatjuk zöld zselévé. A gyerekek elképedve fogadják a szinte varázslatnak nevezhető folyamatot, amely által a kád vízét puha masszává változtathatjuk át. A csomagban található 300g mennyiségű por egy fürdésre elegendő mennyiséget tartalmazz, amely által kipróbálhatja a gyermekünk, olyan milyen egy nagy kád zselés masszában lubickolni. Minden szülő rémálmának nevezhetnénk, de nem akkor, ha tudja azt, hogy teljesen bőrbarát, így semmilyen irritációt nem képezhet a fürdőző testét. Illetve nem tartalmaz káros anyagokat, így ha a gyerkőc szemébe vagy szájába kerül a zselé, akkor sem történhet baja. Ráadásul még környezetkímélő is, így miután megunta a gyermek a zselében való fürdőzést, akkor csak egyszerűen leengedhetjük a lefolyón.

A zselét mindenképp felnőtt felügyelete mellett ajánlott használni. A gyerekek imádni fogják és hatalmas élményt jelenthet számukra, hogy a megszokott habfürdőzés helyett, zöld zselében úszkálhatnak. Attól függetlenül, hogy semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak a fürdőzselék, melyek több színben is beszerezhetőek, 3 éven aluli gyermek részére még nem ajánlott. Amennyiben felkeltettük sz érdeklődést nézzen be hozzánk és tekintse meg a teljes kínálatunkat, melyben megtalálja a leértékelt termékeinket is. A webshopunkból gyorsan és egyszerűen megrendelheti a legszimpatikusabb darabokat, melyet a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva talál. Várjuk sok szeretettel, hiszen mindig az a legfontosabb, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára.