Társasjáték Trefl Mistakos társas harc a székekkel, igazi családi program

Régóta keres már egy olyan játékot, melyet az egész család élvezhet. Akkor most megmutatunk egy olyan játékot, melyet kicsik és nagyon együtt játszhatnak.

[wp_ad_camp_1]

Társasjáték Trefl Mistakos társas harc a székekkel, nagyon kedvező áron megvásárolható. Amennyiben régóta vágyott egy izgalmas családi társasjátékra, akkor ezt Önnek találták ki. Ebben a társasjátékban már az egészen kicsik is részt vehetnek, egészen 5 éves kortól. A játék lényege abban rejlik, hogy egy széket el kell helyezni stabilan egy vízszintes pontra, majd a többi játékosnak kell rárakni egyesével különböző módon a székeket. Amint megépítettük a tornyot, akkor folytatódhat a játék visszafelé, amely abból áll, hogy az lesz a vesztes, akinél szétdől a székkupac. A cél, hogy minél több széket tudjunk felhalmozni a kiinduló pontara. A csomag 24 darab széket tartalmazz, ezek között megtalálható 8 zöld, 8 kék és 8 piros. Az mellett, hogy szórakoztató igen izgalmas játékról beszélhetünk így kicsik és nagyok kedvence is lesz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találhat meg. A webshopunkból akár már pár kattintás által megrendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyeket 1-3 munkanapon belül kiszállítunk a megadott lakcímre. További elérhetőségünk a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Ne habozzon rendelje meg most, és töltsön minőségi időt a családjával. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a legnagyobb kínálatot találja meg a legjobb áron. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden vásárlónk részére!