Találja meg nálunk élete legszebb ruháját

Minden menyasszony már kislánykorában arról álmodozott, hogy majd ha eljön az Ő nagynapja, akkor milyen ruhát szeretne. Amennyiben az Ön fejében is él ez a kép, jöjjön el, mondja el és mi garantáltan megvalósítsuk!

[wp_ad_camp_1]

Esküvői ruhaszalon Budapest már több mint 80 éve áll a házasulandók rendelkezésére. A magas múlttal rendelkező szalon, kiváló referenciának számít, arra, hogy az egyik legjobb a szakmában. A magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vásárlóink igényeit kielégítsék. A 2018-as kollekció akár online is megtekinthető a www.gloriaszalon.hu weboldalára kattintva. A kollekciónkban csakis kizárólag magas minőségű és eredeti márkás ruhák megtalálhatóak. Az előre elkészített ruhák mellett, manapság egyre jobban arra törekszünk, hogy az egyéni igényeket is maximálisan kielégítsük. Amennyiben az online katalógusunkban talált a számára szimpatikus modellt, akkor előre egyeztetett időpont alapján biztosítjuk a ruhapróbát. A tökéletes ruha megtalálásához, nálunk egy ruhapróba általában másfél órát vesz igénybe.

Mindenekelőtt egy beszélgetéssel kezdünk, amely alapján próbáljuk kicsit megismerni a menyasszonyt, hogy könnyebben eltaláljuk a stílusához illetve az esküvő hangulatához illő ruhát. A ruháink kölcsönzési árai 30.000-240.000 Ft-ig terjednek. Minden menyasszony számára azt tanácsoljuk, hogy olyan kísérettel érkezzen, akiknek egyébként is ad a véleményükre, ám a végső döntést Ő maga hozza meg. Ugyanis, az a legfontosabb, hogy a menyasszony igényeinek megfeleljen. Személyesen felkereshet bennünket az Erzsébet körút 44-46-os házszám alatt található. További információért pedig a 06 70 907 6144 vagy a 06 36/1 322-2071-es telefonszámok érdeklődhet.