Szürke kanapé, a cseppet sem unalmas bútordarab

A szürke meglehetősen semleges szín, azonban ez nem egyenlő azzal, hogy unalmas lenne! Semleges voltának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen színnel kiválóan párosítható. Ha eddig ódzkodtál ettől a színtől, akkor ideje megbarátkozni vele, mivel lakberendezési szempontból kiváló döntés, akár egy olyan nagy méretű bútoron is, mint a kanapé.

[wp_ad_camp_1]

Szürke kanapé tökéletes döntés, ha egy semleges színt akarsz becsempészni a nappaliba, ami a többi színnel is harmonizál. Különösen azért előnyös a szürke szín, mert a kanapé a nappali meghatározó alapdarabja, mely kellőképp nagy, így a nem megfelelő színválasztás messziről látszik. A szürke színű kanapét könnyen feldobhatod különleges formájú vagy élénk színű díszpárnákkal. Az eredmény sikkes és otthonos lesz, így nappalid egy lakberendezési magazin hasábjain is szerepelhetne. A szürke nagy előnye, akárcsak a feketéé, hogy hófehér fal esetén remek kontrasztot mutat. Ha úgy véled, hogy a szürke túl borús és szeretnéd valamiképp enyhíteni, akkor érdemes fa felületekkel kombinálni. Ezáltal klasszikus hatást kelt a berendezés.

A szürke kanapé előnye, hogy nem igazán lehet vele hibázni, ellenben más színekkel és anyagokkal. A szürke kanapé kiválóan beleillik a modern, letisztult berendezésbe és a klasszikus enteriőrbe egyaránt. A szürke világos árnyalatai is kiválóak, viszont a sötét árnyalatok kimondottan elegánsak. Ha nehezen hozol döntést, akkor mindenképp a szürke kanapét érdemes preferálni! Ha ellátogatsz a dodo.hu webáruházba, akkor meglepetten fogod látni, hogy a korábban unalmasnak hitt szürke kanapé milyen nagy választékban érhető el! Egy kis kreativitásnak köszönhetően igazán otthonossá teheted otthonod a szürke kanapé által. Bővebb információkért látogasson el a dodo.hu webáruházba!