Szülinapi bohóc a legnagyobb meglepetés

Gyermekünk szülinapjára, mindig szeretnénk biztosítani a jó szórakozást, az ajándékozás és a torta mellett egy igazi meglepetést okozni számára, melyre sokáig emlékezni fog, ő és barátai is. Keresse fel a nokedlibohoc.hu oldalt, ahol kicsiknek és nagyoknak való szülinapi zsúrok közül választhatja ki az Ön és gyermeke számára a megfelelő típust.

[wp_ad_camp_1]

Szülinapi bohóc a legnagyobb meglepetés minden szülinaposnak. Ezzel biztosíthatjuk a jó hangulatot, és egy felejthetetlen bulit szervezhetünk gyermekünknek. Ha egy megbízható és valóban jókedvet biztosító személyt keres, ajánljuk, hogy válassza Nokedli Bohócot, aki egyben lufi hajtogató- és rendezvénybohóc, vállal színpadi műsorokon való szereplést, valamint a születésnapi zsúrokon gondoskodik a jó hangulatról. Ajánljuk, hogy a kisebb gyermekek nagyobb létszámú szülinapjára rendelje meg a „Szülinapi Szuperbuli Miniknek” típusú műsorszámot. Ez magába foglal 90perc szórakozást és 100 darab lufi hajtogatását.

A szuperbuli olyan szülinapokra ajánlott, ahol a vendégsereg 10-20főt tesz ki. A bohóc show keretein belül sor kerül a lufi hajtogatásra, sok énekre, zenére és fotózkodásra, valamint még egy interaktív bűvészmutatványra is. Nokedli Bohóc úgy kezdi a műsort, hogy miután felvette a legszebb ruháját, mindenki döbbenetére, váratlanul megjelenik a vendégseregben. A bemutatkozás és lufi figurák hajtogatását követően indul a bohócműsor, a zsonglőrködés, előkerülnek a labdák, virágpálca és a bűvös diaboló. A végén interaktív bűvészmutatványokkal kápráztatja el a gyerkőcöket, majd egy közös fényképezkedésre is beáll a gyerekekkel együtt. Ha szeretné gyermeke számára Nokedli Bohócot megrendelni, hívja a +36 (70) 277 24 50-es telefonszámot, vagy adja le rendelését, illetve tegye fel kérdését a nokedlibohoc.hu weboldalon található kapcsolat fül alatt.