Süngomba – a természetes immunerősítő

Manapság rengeteg fontos tápanyag ismeretes, melyet természetes módon nem lehet a szervezetbe juttatni. Ez a hiányosság hívta életre az étrend kiegészítőket. Ezek a kapszulák vagy szirupok egyszerűen illeszthetők a hétköznapokba és számos jótékony hatással vértezik fel az immunrendszert.

A süngomba – ami 2018-ban az Év Gombája díjat is elnyerte -, egy ritka gombafaj, melynek felhasználásával készül a teljesen természetes étrend kiegészítő kivonat. A süngomba kivonat nagyon sokoldalú, a szervezet garantáltan hálás lesz a rendszeres fogyasztásáért. A benne található magnézium, foszfor, vas, réz, cink és számos egyéb nyomelem tökéletesen képesek ellátni és erősíteni az immunrendszert. Használatával abszolút nő a szervezet ellenálló képessége. Azonban a süngomba kivonat gyógyhatása nem áll meg az immunrendszernél!

A Kínában már 1977 óta gyógyszerként alkalmazott süngomba pozitívan hat az idegrendszerre, kedélyjavító hatása van, illetve pánikbetegségek, demencia és depresszió enyhítése érdekében is sokan használják. Japánban pedig kutatók fedezték fel, hogy a süngombában olyan hatóanyagok találhatók, melyek képesek daganatos sejtekre hatni, valamint, hogy bizonyos daganatos betegségeknél a süngomba gátolja az áttétek képződését. Természetesen ahhoz, hogy a süngomba kivonat kifejtse jótékony hatását, szükséges a rendszeres fogyasztása. Az ajánlott napi bevitel 5 ml süngomba kivonat. A gyógyhatású szirup vízben vagy gyümölcslében oldva is fogyasztható, aki azonban kedveli a gomba ízt, nyugodtan igya meg hígítás nélkül. A süngomba kivonat 250 ml-es kiszerelésben kapható a gyogyvarazs.hu weboldalon, ahol láthatók a vásárlói vélemények is, melyek tökéletesen alátámasztják a süngomba kivonat áldásos és sokrétű hatását! Tegyenek természetes módon egészségükért süngomba kivonattal!