Squeezamals nagy méretű pihe-puha plüss állatkák több változatban

A kislányok egyik kedvenc játékszerének nevezhetőjük a plüss figurákat, melyek sok esetben sokkal többek, mint egy játék, hiszen igazi baráttá válnak számukra. A legújabb kollekcióink pont, ilyen kis barátnak való, hiszen annyira aranyos külsővel vannak ellátva, hogy rögtön mindenki kedvence lesz.

[wp_ad_camp_1]

Squeezamals nagy méretű pihe-puha plüss állatkák több változatban 20 cm igazi gyűjteménybe való darabok, melyek már 3 éves kortól ajánlottak a gyerekek számára. Ezek a pihe-puha figurák igazán jó választás lehetnek a kis gyermekek számára, hiszen annyira finom tapintással rendelkeznek, hogy még alvótársnak is megfelelnek. A kisebb állatkák pedig kulcstartó méret mellett, már elérhetőek a nagyobb változatok is, melyek szintén finom illatot árasztanak magukból. A gyűjteményben megtalálható a hörcsög, pingvin, kiskutya, kis bárány, katicabogár, és még sok már aranyos kis figura. A gyűjtemény összesen 16 állatkát tartalmazz, amelyben garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét. A finom tapintásuk a különleges bélelésnek köszönhető, ugyanis memóriaszivaccsal vannak bélelve az állatkák. Így az mellett, hogy nagyon kellemes a tapintásuk, a formájukat is egy pillanat alatt visszanyerik, ha véletlenül összenyomódnak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, ahol minden további információt megtalál. A weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találjuk, ahol az árat is feltüntettük. A megrendelt termékeket akár már 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott lakcímre. További információért érdeklődjön a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámon. Jó vásárlást!