Samsung Galaxy s10 vásárlás

A Galaxy S10 egy újszerű Infinity-O képernyővel rendelkezik, és az ultraszéles fényképeket készítő háromlencsés hátsó kamera még ennél is érdekesebb. Tudjon meg most többet a Samsung Galaxy s10 telefonokról.

[wp_ad_camp_1]

Samsung Galaxy s10 kapható kedvezményes áron az olcsobbat.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a jobbnál jobb Samsung telefonokról, és hasonlítsa össze az árakat, hogy megkaphassa a legolcsóbb telefont. A Samsung Galaxy s10 képernyőn megjelenő ujjlenyomat-érzékelő technológiája jól szolgál, míg a vezeték nélküli PowerShare is szuper.   A Samsung Galaxy S10, a vállalat egyik legjobb sorozatának középső gyermeke, egy fantasztikus telefon, amely könnyen elveszhet a többi telefon között.  Ahol a Galaxy S10 Plus-t dicsérik a nagy képernyő és a megfelelő akkumulátor miatt, a Galaxy S10e-t pedig a kompakt forma és a könnyű kezelhetőség miatt, az S10 számára kihívást jelent a megfelelő egyensúly megteremtése a kettő között. A Samsung irigylésre méltó helyzetben van. Három telefon közül lehet választani, így nagyobb valószínűséggel vásárolnak ilyen telefont azok, akik iPhone helyett Androidot keresnek.

A Samsung az osztályvezető a hardver terén. Évente javítja telefonjait, legalábbis fokozatosan, és ebben az évben a design kellemes fejlődést tapasztalt a Galaxy S9-hez képest. Az S10 még mindig fém és üveg, és mégis elérhetőbbnek érezzük, mint a többit. Az elülső és a hátsó üvegfelület görbületei hibátlanul összeolvadnak a fémkerettel. A Samsung kisimította az oldalsó élek tapintását, amelyek kissé élesek voltak az S8-on és az S9-en. A keret kissé vastagabbra duzzad a felső és az alsó szélén. Az S10 az egyik első telefon, amelyet Gorilla Glass 6-tal szállítanak. Amennyiben többet tudna meg erről vagy meg szeretné vásárolni a telefont kedvező áron, keresse fel az olcsobbat.hu weboldalt.