Roll Up – Profireklám Kft.

A roll-upok olyan promóciós eszközök, amelyek rendkívül tartósak, és magasságuk is állítható a teleszkópos tartórúdnak köszönhetően. Amennyiben ötnél többet szeretne rendelni, kérjen bátran egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól. Ezek a roll-upok igazán elegáns kivitelezésűek, ráadásul összeállításuk is nagyon egyszerű. Bővebben ezekről a profi-reklam.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

A Roll Up Profireklám H&S Kft kedvezményes áron vállalja a roll-upok elkészítését. Ha ön 85 cm szélességű és 200 cm magasságú roll-upot szeretne, akkor az 13.500 forintba + Áfa fog kerülni, ha 100 cm szélességű és 200cm magasságú roll-upra vágyik, akkor az 18.850 forint lesz, ha pedig 120 cm magas és 200 széles roll-upot rendelne, akkor 24.250 forintot kell majd fizetnie. A 85×200 centiméteres roll-up a leggyakrabban alkalmazott típus, és ez a legkedveltebb promóciós eszköz mind közül. A roll-upokhoz jár egy hordozó táska is, ami sokkal könnyebbé teszi a szállítást. Az érzékeny nyomtatott felületet védi a szerkezet, hiszen az automatikusan képes összetekeredni. Ha tőlünk rendel roll-upot, akkor az ár már magában foglalja a hordozó táskát, illetve a szerkezetet is.

Mindenképpen érdemes tehát roll-upot rendelni, hiszen ezekkel kiválóan lehet promótálni egy bizonyos terméket, ráadásul nagyon alacsony áron lehet őket megkapni. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna a roll-upokról, esetleg megtekintené valamelyik munkánkat, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, és itt minden szükséges információt megtalálhat amire csak szüksége lehet. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a roll-upokról, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 232 42 46 telefonszámot.