Részletes infók a Galaxy 4 műsorairól

Az Einstein rejtélyei egy német rendőrségi eljárási dramedy televíziós sorozat, amely Martin Ritzenhoff és Matthias Dinter 2015-ös azonos című filmjén alapul. A televíziós sorozatot 2017. január 5-én mutatták be a Sat.1 műsorán, és több mint 100 területen adták el, köztük Spanyolországban és Portugáliában az AXN-en, valamint Csehországban a FilmBoxon és nálunk a Galaxy 4-en.

Galaxy 4 – Einstein rejtélyei várják a musor.tv weboldalon, tehát nem árthat benézni hozzánk ha ez a sorozat vagy csatorna érdekelné, hiszen nálunk minden ingyenesen megtekinthető. 2019. március 29-én a Sat.1 három évad után törölte a sorozatot. Felix Winterberg, Albert Einstein ismeretlen ükunokája, az elméleti fizika legfiatalabb professzora a Bochumi Ruhr Egyetemen. Winterberg örökölte Einstein zsenialitását, és a Huntington’s Chorea halálos kórtól szenved, ami körülbelül hét év hátralévő élettartamot biztosít számára. Független tanácsadóként kell segítenie Kriminalkomissarinnak (rendőrbiztos), Elena Lange-nak, Stefan Tremmel kriminalisztikus irányítása alatt a gyilkossági ügyek kivizsgálásában, hogy ne kerüljön börtönbe a kábítószer-törvény megsértése miatt (nem engedélyezett amfetamin). 2018 októberében bejelentették a sorozat adaptációját az NBC-nél, amelynek kreatív csapata Michael Reisz író, Carol Mendelsohn és Tariq Jalil, a Universal Television közreműködésével készült.

Ezt az adaptációt nem vették át, de 2020 októberében egy újabb amerikai adaptációt jelentettek be, ezúttal a CBS számára. Amennyiben érdekli ez a sorozat, vagy a csatorna további műsorait tekintené meg, keresse fel még ma a musor.tv weboldalt és itt megtalálhat mindent, ami a galaxy 4 csatornával kapcsolatos, ezért nem fogja megbánni hogyha ide látogat majd.