Részecskeszűrő tisztítás Szeged egész területén

A dízelek sok kormot (részecskét) termelnek, amelyek szűrési problémákat okozhatnak, és hozzájárulhatnak a részecskeszűrő problémáinak kockázatához. A modern dízelüzemű autókat (2009 óta) dízel részecskeszűrővel (DPF) kell felszerelni a kipufogóban, hogy megakadályozzák a korom légkörbe jutását.

[wp_ad_camp_1]

Részecskeszűrő tisztítás Szeged egész területén elérhető a ka-autoszerviz.hu weboldalon, éppen ezért ha ön is úgy érzi, hogy itt az ideje a részecskeszűrőt megtisztítani, akkor keressen fel minket és mi segítünk. A részecskeszűrő tisztításának célja a részecskekibocsátás 80% -os csökkentése. Ha figyelmeztető lámpát kap, amely azt jelzi, hogy a szűrő blokkolva van, akkor lehetővé kell tenni az aktív regenerációs ciklus befejezését és utána rögtön tisztítani kell. Ha figyelmen kívül hagyja a DPF figyelmeztető lámpát, és viszonylag lassan áll meg, akkor korom keletkezik a szűrőben, amíg autója „korlátozott teljesítményű üzemmódba” vált, hogy megakadályozza a károkat. A legtöbb DPF-et a motor közelében helyezik el, ahol a kipufogógáz a legforróbb, így a passzív regeneráció nagyobb valószínűséggel működik. Egyes autók azonban más típusú DPF-et használnak, amelyhez üzemanyag-adalékanyagra van szükség a koromrészecskék gyulladási hőmérsékletének csökkentéséhez, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is regenerálódhasson.

Az adalékanyagot külön tartályban tárolják, és automatikusan összekeverik az üzemanyaggal. Egy teljes tartály adalékanyagnak körülbelül 70.000 mérföldnek kell eleget tennie. Ne hagyja figyelmen kívül azt a figyelmeztető lámpát, amely azt mutatja, hogy az adaléktartályokat újratölteni kell – adalékanyag nélkül a DPF gyorsan eltömődik, ilyenkor pedig részecskeszűrő tisztításra van szükség. Amennyiben hozzánk fordulna szolgáltatásainkért, nézzen be a ka.autoszerviz.hu-ra és itt mindent megtudhat a tisztításról.