Play Doh varázslatos fagyikehely gyurma készlet

A jó idő beköszöntével egyúttal elérkezik a fagyi szezon is, melyet a kicsik és nagyok egyaránt imádnak. Legyen az igazi vagy gyurmából készült, jó móka garantált.

[wp_ad_camp_1]

Play Doh varázslatos fagyikehely gyurma készlet most kedvező áron elérhető a webáruházunkban. A kis gyerekek fejlődési szempontjából fontos, hogy olyan játékokkal töltsék a szabadidejüket, amely fejleszti őket és kreativitásra készteti őket. A gyurma pont egy ilyen játék. A Play Doh abban tér el a több hagyományos gyurmától, hogy sokkal könnyebben formázható, minőséges alapanyagokból készül és káros anyagokat nem tartalmazz. Illetve élénk színekben kapható, és a színek mellé ínycsiklandó gyümölcsös illat társul. A gyurmából kedvünkre készíthetünk bármit, ha úgy tartja kedvünk, akkor éppen fagyit. Ehhez nyújt segítséget a fagyikehely készlet, melyben minden szükséges eszközt megtalálunk a tökéletes kehely elkészítéséhez. A szettben találunk 1 kelyhet, egy gombóc szedőt, kiskanalat, egy mintanyomót és még egy tölcsért és egy ahhoz tartozó szedőt is. Továbbá ne feledkezzünk meg a 4 színű gyurmáról sem, melyből a különböző ízű fagyikat készíthetjük el.   

Amennyiben szeretné meglepni gyermekét születésnapjára, névnapjára, vagy csak úgy, akkor itt a tökéletes ajándék. A www.jatek-webaruhaz.hu sok szeretettel várja minden kedves vásárlóját, hiszen nálunk gyorsan és egyszerűen rendelheti meg az legszimpatikusabb termékeket, elkerülve a hosszas várakozást és keresgélést. A honlapunkra kattintva minden további információt megtudhat, illetve érdeklődhet a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra a gyermeki mosoly a legfontosabb! Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!