Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon

A plasztikai sebészetet hiányzó vagy sérült szövetek és bőr helyreállítására is használják. A plasztikai sebészet egyik fő célja a szövetek és a bőr működésének a lehető legtökéletesebbre történő helyreállítása. A testrészek megjelenésének javítása eredetileg csak másodlagos célja volt a plasztikai sebészetnek.

[wp_ad_camp_1]

A plasztikai sebészet csak jól felszerelt műtőben, kiválóan képzett és gyakorlott orvosokkal működhet eredményesen. Nyíregyházán és Budapesten várja önt is ilyen plasztikai sebészet. Ha szükségét érzi, tehát keressen fel minket még ma az illessy.hu weboldalon. Itt tájékozódhat, hogy valamilyen plasztikai műtéteket végzünk.  A plasztikai sebészet különbözik a kozmetikai műtéttől, amely kizárólag az egészséges ember megjelenésének megváltoztatása céljából végzett műtét, hogy elérje azt, amit kívánatosabb megjelenésnek érez. A plasztikai műtét segítségével helyre lehet hozni: a születés óta fennálló rendellenességeket, például ajak- és szájpadhasadékot, problémás ujjakat és anyajegyeket, a rákos szövetek eltávolításával károsodott területeket, például az arcból vagy a mellből. A plasztikai sebészet gyakran javíthatja az ember önértékelését, magabiztosságát ad és általános életminőségét is javítja. A plasztikai sebészek széleskörű képzettséggel rendelkeznek és szakmai szövetségekhez tartoznak. A rekonstrukciós plasztikai műtét során alkalmazott fő technikák a következők: az egészséges bőrt a test érintetlen területéről eltávolítják, és az elveszett vagy sérült bőr pótlására használják.

Van olyan technika is, amelyben az egyik testrészből egy szövetdarabot visznek át a másikba az ezeket életben tartó erekkel: ezt flap-műtétnek hívják, mert az egészséges szövet általában részlegesen megmarad a testen, miközben áthelyezik. Mint minden műtét esetében, a plasztikai sebészet is jár kockázatokkal. A kockázat mértéke az érintett terület nagyságától, a sebész tapasztalatszintjétől és az eljárást végző személy általános egészségi állapotától függ. Amennyiben többet tudna meg a plasztikai műtétekről és az árakról, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk az illessy.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat.