PINE extra nedvszívó képességgel

Az Arkan Kağıtçılık egy innovatív és modern ipari vállalkozás, amely a pelenkák, a felnőtt pelenkák, a nedvestörlőkés a babaápolási termékek gyártása és forgalmazása területén tevékenykedik, szakértő személyzetével és gyártási technológiájával a globális szabványok szerint. Pelenkái a leghatékonyabbak a piacon.

[wp_ad_camp_1]

PINE extra nedvszívó képessége még hatékonyabban vezeti el a nedvességet a baba fenekétől, lágyabb összetevőkkel és vékonyabb kialakítással óvja babánk érzékeny bőrét. Bővebben a pelenkáról és a rendelésről a pinesmart.hu weboldalon olvashat, tehát ha ön is régóta keres hatékony pelenkát akkor itt a helye nálunk. A Kartaltex Csoport a kizárólagos Magyarországi disztribútor ha a pine smart pelenkáról van szó. Az őszinteséget, a professzionalizmust és a munka minőségét alapelveiként a vállalat tisztító-, egészség- és kozmetikai termékek marketingjével kezdte meg tevékenységét, és tapasztalatai, valamint ipari beruházásai eredményeként létrehozta a Pine márkát, ez meghatározza az igényeket, elvként alkalmazza a fenntartható projekteket és jelenleg világszerte 45 országba exportálja a minőségi pelenkákat.

Pine Prémium pelenka
Pine Prémium pelenka

Tudjuk, hogy a babák a legfontosabbak és legérzékenyebbek a világon. Ezért a higiénia és a minőség kiemelkedőnek számít produkcióinkban. Higiénikus körülmények között gyártott termékeinket tapasztalt mérnökeink naponta tesztelik a legújabb technológiai eszközökkel és anyagokkal felszerelt minőség-ellenőrző laboratóriumban. Amennyiben rendelni szeretne vagy megtekintené a termékek leírását nézzen be hozzánk a pinesmart.hu weboldalra és többet tudhat meg. A pine baba nedves törlőkendő, popsitörlő mellett a pine smart pelus a legjobb termékünk. Weboldalunkon kívül Magyarországon több száz helyen kapható baba és kismama boltokban ezért érdemes benézni.