Pamut flanel ágynemű az egész családnak

Takaróztál már pamut flanel ágyneművel? Ez a klasszikus téli ágyneműhuzat már nem csak télen használatos.

Régebben a flanel ágynemű elsősorban a téli ágynemű típusba tartozott. Mára viszont, amióta a klímaberendezések elterjedtek a lakásokban, egyre népszerűbbek ősszel, tavasszal és nyáron is. A klímahasználat ugyanis a forró nyári melegben lehet, hogy túlságosan lehűti a hálószobát és jól esik ezzel a pamut flanel ágynemű huzattal takarózni.

Mitől ilyen meleg ez a fantasztikus flanel ágyneműhuzat?

A flanel ágynemű anyaga sűrűn szövött, ezért nem engedi át magán a hideg levegőt. A szövés során, az utolsó eljárási folyamatban a pamut anyag felületét kefével eldolgozzák, ami által bolyhosabb, puhább végeredmény születik. Így lesz a flanel anyagú ágynemű pelyhes, pihe-puha és fantasztikusan kellemes érzést adó kelme. Egy vastag ágyneműhuzat a legfázósabbakat is melegen tartja.

Ágynemű
Ágynemű

Milyen pamut ágyneműk kaphatóak a hazai standard lakástextil felhozatalban?

  1. Egyszemélyes flanel ágynemű: A hazai standard paplanra illeszthető flanel ágynemű 140×200 cm nagyságú, 70×90 cm nagypárnahuzat, flanel kispárna huzat 40×50 cm méretekkel kapható. A flanel ágynemű 3 részes változatát azok választják, akik egyedül alszanak, vagy pedig párban, de külön-külön takarót használnak. Felnőttek és gyermekek tökéletes, meleg ágyneműje lehet az év minden szakában.
  2. 7 részes flanel ágynemű garnitúra is vásárolható, amiben flanel leped is található, 200×220 cm méretben. Ez a típus azoknak ajánlható, akik párban alszanak, kétszemélyes ágyon. A nagy ágyakon nagyon szépen mutat lepedőjével a 7 részes garnitúra. A legnagyobb árukínálat a 7 részes szettből kapható.
  3. Flanel ágynemű 200×220 cm paplanhuzattal, kétszemélyes flanel ágyneműnek minősül. Ebben a garnitúrában 1 db nagy paplanhuzat van, a hazai standard kétszemélyes nagypaplanra illeszkedő flanel paplanhuzattal. 2 db flanel kispárnahuzat, 2 db flanel nagypárnahuzat és 1 db nagyméretű flanel lepedő is jár a csomagba. Ez a rendkívüli flanel ágynemű képezi a maximális kényelem alapját a hálószobában azoknak, akik egy takaró alatt szeretnek aludni.

A meleg flanel ágyneműk sokfélesége nem merül ki a garnitúrákkal. Rendkívül sokféle színvilág és minta kapható, mellyel a hálószobát olyan megnyugtatóvá formálhatjuk, ahol minden éjjel harmonikusan és pihentetően hajthatjuk álomra fejünket. Legyen az kockás flanel ágynemű, virágmintás flanel ágynemű, színes, vagy minimalista mintázatú, amit keresel, az áruházakban megtalálod.