Orosz nyelv tanulása egyszerűen és gyorsan

Nagyon sok oka van az orosz nyelvtanulásnak, de sokan félnek tőle. Ne hagyja, hogy az ábécé megijessze! Olvassa el itt, hogy megtudja, miért kellene megtanulnia ezt a csodás nyelvet.

[wp_ad_camp_1]

Orosz nyelv elérhető az up2you.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk hogy mindent megtudhasson arról, miért érdemes orosz nyelvvizsgát végezni. Ez a világ 8. leggyakrabban beszélt nyelve, 16 országban mintegy 200 millió beszélővel. Kelet-Európa nagy részén második nyelvként is megtanulják. Ennek perspektívájaként a franciát – a lista 6. helyén – csak mintegy 20 millióval több ember beszéli. Nagyon sok emberrel tud majd beszélni, ha megtanulja az orosz nyelvet! Oroszország, amelyet hivatalosan Orosz Föderációnak neveznek el, földrajzilag a világ legnagyobb szuverén nemzete. Kilenc időzónát ölel fel, és a világ földfelszínének ⅛ körüli területét fedi le. Körülbelül 150 millió ember él Oroszországban, ezzel a világ 9. legnépesebb országa. Tehát tudjuk, hogy Oroszországon kívül is nagyon sok ember beszél oroszul a világon. Elment már valaha nyaralni valahol Nyugat-Európában? Úgy dönthet, hogy megpróbál beszélni a nyelvükön, de rájött, hogy szinte mindenki beszél angolul? Csalódás, igaz? Ez viszont kevésbé valószínű egy orosz nyelvű országban, mert csak körülbelül 5% beszél angolul.

Sokan tanultunk egy második nyelvet az iskolában, a legjellemzőbbek a francia, a spanyol és a német itt Magyarországon. Sok egyetem kínál orosz nyelvet, de nem olyan sok hallgató választja ezt. Feltételezem, hogy sok esetben ez az ábécé miatt van. Ennek ellenére olyan lesz, mint egy nagy hal egy kis tóban, ha azon kevesek közé tartozik, akik tudják, hogyan kell beszélni oroszul. Mivel nagyon kevés orosz beszél angolul, valószínűleg nem talál latin ábécével írt jeleket. Ez nagyon megnehezítheti az orosz nyelvű országban történő utazást, ha nem ismeri a nyelvet. Amennyiben oroszul tanulna keresse fel bátran az upt2you.hu weboldalt.