Opi körömlakk a minőségi körömápolás záloga

A tartós hajszín, a smink és a körömlakk érzelmi löketet ad, és jobban érezzük magunkat tőlük. Ügyeljünk azonban arra, hogy a pozitív érzelmekért ne a testi egészségünkkel fizessünk. Ezért ezeknek a termékeknek az összetevőinek ismerete elengedhetetlen a biztonságosabb választáshoz. Ma az Opi körömlakkokról tudhat meg többet.

Opi körömlakk rendelhető a probeauty.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk bátran és tekintse meg az Opi körömlakkok választékos kínálatát és a körömlakkok összetevőit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban minőségi termékeket rendel. Ma megismerkedhet a körömlakk összetevőivel, nevezetesen az OPI körömlakk kollekciójával. Kezdetben 2006-ban az OPI újraformálta körömlakkját, hogy eltávolítsa a dibutil-ftalátot (DBP). Az endokrin rendszert károsító DBP besorolása 10 (a legmérgezőbb) az EWG Skin Deep adatbázisában. Az OPI azt is kijelenti, hogy körömlakkjai nem tartalmaznak formaldehidet vagy toluolt. De ezeknek a vegyszereknek a hiánya automatikusan azt jelenti, hogy a körömlakkok biztonságosak? Talán hallott már az úgynevezett nem mérgező körömlakkokról, amelyek mentesek a „mérgező triótól” vagy a „Big Five” -tól. Az egyértelműség kedvéért, a „mérgező triót” alkotó összetevők a dibutil-ftalát (DBP), formaldehid és toluol. A „Big Five” pedig ebből a háromból, plusz formaldehid gyantából és kámforból áll. De bár a kámfor és a formaldehid a körömlakkban nem jók, úgy gondoljuk, hogy nem ők a legrosszabb kártevők.

Amikor meghalljuk a „valamitől mentes” kifejezést, utánanézünk, mit használnak helyette a gyártók. Itt az számít, hogy nyilvánosságra hozzák-e a helyettesítő anyagokat, biztonságosabbak-e és elegendő egészségügyi biztonsági adattal rendelkeznek-e. Az OPI körömlakkok teljes mértékben biztonságosak és meg is tekintheti a körömlakkok összetevőit weboldalunkon, a probeauty.hu-n. Itt megtalálhatja elérhetőségeinket is ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot.