Ön tudja, hogy a Neonax mire jó?

A Neonax négy különböző gyógygomba és zöld tea kivonat keveréke. Fő aktív összetevői a poliszacharidok és az epigallokatechin-gallát. Bővebben a termékről és hogy milyen a neonax gyógygomba hatása, a weboldalunkon olvashat.

A Neonax mire jó? Mindezt megtekintheti a gyogyomba-tea.hu weboldalon, ahol meg is rendelheti ezt a szuper terméket a lehető legjobb áron, tehát érdemes benézni hozzánk, ha ön is kipróbálná. Kezdje a varga gyógygomba neonax adagolást napi 1 kapszulával, egy hét múlva növelheti az adagot 2 x 1 kapszulára. Egy újabb hét elteltével az adag szükség szerint 3 x 1 kapszulára emelhető. Időseknél azt javasoljuk, hogy termékeink fogyasztását alacsonyabb adaggal kezdjék, amelyet fokozatosan lehet növelni. Ne növelje tovább az adagot, ha szédülést, hányingert tapasztal, vagy ha nem tud megfelelően aludni. A termék étrend-kiegészítő, amely nem helyettesít semmilyen terápiát vagy gyógyszert. Kérjük, konzultáljon orvosával a fogyasztásáról. A Cordyceps, amely megtalálható a neonaxban egy gomba, amely Kína magas hegyvidékeinek egyes hernyóin él.

A Cordyceps köhögés, krónikus hörghurut, légzési rendellenességek, vesebetegségek, éjszakai vizelés, férfi szexuális problémák, vérszegénység, szabálytalan szívverés, magas koleszterinszint, májbetegségek, szédülés, gyengeség, fülcsengés, nem kívánt súlycsökkenés és ópiumfüggőség kezelésére szolgál. Emellett a neonax gyógygomba az immunrendszer erősítésére, a sportteljesítmény javítására, az öregedés hatásainak csökkentésére, a hosszabb élettartam előmozdítására és a májműködés javítására szolgál hepatitis B-ben szenvedő betegeknél. Vannak, akik kordicepszet használnak stimulánsként, tonikként és „adaptogénként”, amely az energia növelésére, az állóképesség fokozására és a fáradtság csökkentésére szolgál. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a gyogygomba-tea.hu weboldalra.