Ön hallott már a www.foglaljorvost.hu weboldalról?

Vannak olyan betegségekkel foglalkozó orvosi területek, ahová nem szívesen mennek el az emberek, mivel elég kellemetlenek a vizsgálatok. Ilyen orvosi szakterület például a proktológia is.

[wp_ad_camp_1]

Proktológus szakorvosi rendelés, időpont foglalás a www.foglaljorvost.hu internetes weboldalon. A proktológia az az orvosi szakterület, amely a végbél betegségeivel foglalkozik. Ilyenek például a gyulladás, bevérzés és aranyérbetegség. Az aranyeresség egy olyan egészségügyi probléma, amellyel az emberek körülbelül negyven százaléka küzd. Annak ellenére, hogy ilyen sokan küzdenek ezzel a betegséggel, mégis nagyon sokan tabuként kezelik, és nehezen veszik rá magukat, hogy elmenjenek orvoshoz. Fontos azonban, hogy ha hasonló panaszokkal küzdünk, akkor minél hamarabb orvoshoz forduljunk. A proktológia vizsgálat, általában a beteg kikérdezésével kezdődik.

A kész diagnózis felállításához, azonban nélkülözhetetlen az alapos fizikai vizsgálat is, a fizikális és a műszeres diagnosztika. Az esetek legnagyobb százalékában sor kerül a végbéltükrözésre és a végbélrák-szűrésre is. miután az orvos felállította a diagnózist, terápiát vagy műtétet javasol. A www.foglaljorvost.hu internetes weboldalon mindössze néhány perc alatt foglalhatunk időpontot egy orvoshoz. Ez a megoldás nagyon egyszerű és praktikus, mivel nem kell hosszadalmas telefonbeszélgetéseket lebonyolítani az időpontfoglalás céljából. A www.foglaljorvost.hu weboldal célja, hogy megkönnyítse a beteg számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Bármikor, akár hétvégén is, kényelmesen, otthonról ki tudja választani bárki a számára megfelelő időpontot. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne hívja a +36 1 700-1491-es telefonszámot vagy írjon emailt az office@foglaljorvost.hu email címre.