Nerf puskák kedvező áron

A fiúk előszeretettel játszanak játék puskákkal, ezért is hoztunk létre webáruházunkban egy széles játék puska kínálatot. Ha tehát az ön gyermeke is szeret fegyverekkel játszani, akkor itt a lehetőség, hogy kedvező áron rendeljen egyet. Bővebben a puskákról weboldalunkon, a jatek-webaruhaz.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Nerf puska sokasága vár tehát minden kedves vásárlót a jatek-webaruhaz.hu weboldalon méghozzá folyamatos akciókkal és kedvezményes árakkal. A Nerf Elite Jolt zsebszivacslövő pisztoly például egy első osztályú darab, amely már 8 éves kortól ajánlott. A felhúzós puska egyszerre két lövedéket is képes ellőni, méghozzá ártalmatlan szivacsos lőszereket. A fegyverrel közelebbi célpontokat tökéletesen el lehet találni, de persze messzebbre, 20 méterre is el tudja lőni lövedékeit. Az egykezes mechanikus szivacslövőhöz 2 db Elite szivacslövedék jár, és a pisztoly markolatának alján könnyen felhúzható. Ha még több szivacslövedéket szeretne rendelni, akkor ott van a Nerf N-Strike Elite 10db-os szivacslövedék, amivel be lehet biztosítani a csata megnyerését.

A harc elengedhetetlen kelléke a lövedék, ezért minél több van belőle, annál jobb. Ez a típusú lövedék minden Nerf puskához, illetve pisztolyhoz használható, szürke színűek, fejük pedig narancssárga és egyedi mintával lettek ellátva. Amennyiben többet szeretne megtudni a Nerf puskákról, vagy megtekintené a teljes játék pisztoly kínálatunkat mindenképp megéri felkeresni weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt bővebb leírást is olvashat. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot.