Multimédia lejátszó díjtalan kiszállítással!

Mielőtt multimédia lejátszó vásárlásra adná a fejét, válassza ki, hogy milyen típusú lejátszó érdekli, így a sounds-good.hu weboldala leszűkíti a találatokat, és csak azokat jeleníti meg önnek, amelyek igazán érdeklik. Webáruházunkban 3 típusú multimédia lejátszó vásárolható meg: Popcorn Hour, Dune HD valamint Mede8er.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi multimédia lejátszó díjtalan kiszállítással és kedvező árakkal csakis a sounds-good.hu weboldalon érhető el, ahová, ha regisztrál, akár 5%-os kedvezményt is kaphat bármelyik típusú multimédia lejátszóra. Ezekkel az okos multimédia lejátszókkal megvalósítható a filmnézés, zenehallgatás, de akár az internetes rádiók elérése is, vagy a Youtube tartalmak megnézése. Képesek lejátszani bármilyen fájlt, és irányíthatóak távirányítóval, vagy akár okostelefonra és tabletre letölthető irányító alkalmazásokkal. A Popcorn Hour multimédia lejátszók a filmeket HD minőségben vetítik a nézők elé, beépített jukebox-al rendelkeznek, és különböző alkalmazások is telepíthetőek rájuk.

A Dune HD csúcstechnológiájának köszönhetően a filmnézés vagy a zenehallgatás mindig minden körülmények között elérhető. A Mede8er típussal akár az online feliratkeresés és letöltés is elérhető, valamint 3D videókat is képes lejátszani. A multimédia lejátszókról további információkat és részleteket a sounds-good.hu weboldalon böngészve találhat. Minden termékünkre 3 éves garanciát vállalunk. Bármilyen kérdés felmerülése esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36 30 870 012 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@sounds-good.hu e-mail címre, és embereink készségesen segítenek minden kedves potenciális vásárlónknak. Válassza tehát a sounds-good.hu multimédia lejátszóit a filmnézés legnagyszerűbb minőségéért!