Műfű szőnyeg – a remek megoldás

Kertünkben a füvet állandóan locsoljuk, gondozzuk, a nap mégis megperzseli? Ha már belefáradtunk a gyepgondozásba, válasszuk inkább a természetes hatású műfüveket, melyekkel minden évszakban gyönyörködhetünk, az ápolt és mindig friss látványt adó kertünkben.

[wp_ad_camp_1]

A műfű szőnyeg remek megoldás lehet, ha szeretnénk, hogy udvarunk mindig szép és rendezett legyen, valamint az időnk sem engedi meg a gyep folyamatos nyírását. Keresse fel a www.zoldmufu.hu oldalt, ahol teljes műfű kollekciónkat találja, melyekkel gyönyörű és mindig friss hatású lehet udvara. Ezzel a megoldással, nagyban lecsökkenthetjük a kerti munkálatainkat, mivel megszabadulunk a fűnyírástól, locsolástól és gyepgondozástól. A természetet alapul véve, Hollandiában tervezett és gyártott műfű kínálatunk mindegyik darabja, magas minőséggel rendelkezik. Termékeink vakond biztosak, tűzállóak, vízáteresztőek, kutyabarátok és UV stabilizáltak. Érintésük puha, megjelenésük élethű. Könnyen tisztíthatóságuk lehetővé teszi, hogy pár perc alatt tisztára varázsoljuk.

Műfű kínálatunkból, nagyon jó választásnak számít, ha a 4m széles és 1,8 cm szálhosszúságú, Tucson kültéri műfű szőnyeget választja, mely kiváló UV állósággal rendelkezik. Ez a szőnyeg üde színfoltjává válik kertünknek. Ideális, ha óvodákban és kisebb parkokban helyezzük el, mivel könnyen kelezhető, és ami a legfontosabb, hogy gyerek és állatbarát. Tapintásra kellemes, kinézete pedig természetes. Minőségének köszönhetően nagyon strapabíró. Ha felkeltettük érdeklődését, hívja a +36 (30) 337-5363-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt az info@zoldmufu.hu címre. Honlapunk meglátogatásával megismerkedhet teljes kínálatunkkal, melyeket nem csak kertekben, de játszótereken, teraszokon, sportpályánkon, közterületen, vagy a vendéglátás terén is alkalmazhat.