Modern futószőnyeg, vagy klasszikus? Dönts okosan!

Egy szép futószőnyeg bármelyik helyiség elvarázsolója lehet, ha jól választunk. Elvarázsolja a lépcsőt, a folyosót, a közlekedő tereket és minden teret, ahová majd letesszük. De nem csak a helyiséget, hanem az ott élőket is elvarázsolja és leveszi lábukról.

[wp_ad_camp_1]

A 21. századi lakberendezés szinte mindent lehetővé tesz és talán már semmire sem tudunk rácsodálkozni, ha vendégségbe megyünk és nem megszokott belső terekkel találjuk szemben magunkat. A szőnyeg választásnál sem kell túlkombinálni a dolgokat, mert a modern és klasszikus stílusjegyek remekül megférnek egymás mellett. A futószőnyeg egy nagyon népszerű szőnyeg típus, amit, ha a lakás adottságai megengednek, biztos, hogy beszerzünk.

A szőnyegek hozzátartoznak otthonunk hangulatosabbá tételéhez. Együtt élnek velünk és kényelmessé teszik az otthon töltött pillanatainkat.

A futószőnyeg nagyon otthonos és remek funkcionális szőnyeg, amit minden hosszúkás tér hőn áhít magának. Egy szép futószőnyeg azonnal kifejezi stílusunkat és igényességünket és azt is, ha abszolút nem konyítunk a lakberendezéshez. Szerencsére azonban ez kevesekről mondható el. Nagyjából ösztönösen tudjuk, hogy melyik helyiségbe milyen szőnyeg illik.

Szőnyeg
Szőnyeg

A futószőnyeg egy gyönyörű kiegészítő a következő helyiségekben:

  • Csúszásmentes konyhai futószőnyeg a konyhában
  • Puha futószőnyeg a lépcsőn
  • Vastag futószőnyeg a folyosón
  • Futószőnyeg az előszobában
  • Futószőnyeg az összekötő terekben
  • Futószőnyeg az irodákban, intézményekben

Milyen stílust válasszunk?

  • Van a teljesen egyszínű, minta nélküli futószőnyeg. Jó választás intézményeknek és minimalista stílussal berendezett lakásokba is tökéletes.
  • Romantikus virágmintás futószőnyeg a klasszikusok között. A nem túl modern otthonok kedves lakástextilje a folyosókon. A rojtos végű futószőnyeg még inkább bájos, szívet melengető stílusával megolvasztja szívünket.
  • A modern shaggy futószőnyeg. Minden kisgyermekek lakta családi ház alapja. Ez a hosszú szálú, vastag, puha és kellemes meleg shaggy futószőnyeg ideális választás azoknak, akik az extra kényelem érzésére vágynak.

A futószőnyegeket megvásárolhatjuk fix méretben és egyéni hosszúságban is. Anyaguk általában polipropilén és van, amelyik speciális csúszásgátlós hátlappal készül. Igyekezzünk szélességben olyan futószőnyeget választani, amelyik a legjobban kitölti a hosszú teret. Egy széles folyosó nem mutat túl szépen egy keskeny futószőnyeggel.

A tökéletes, minőségi futószőnyeg megszépíti a mindennapokat. Minél több szőnyeg van otthonunkban, az annál barátságosabb hangulatú. Legyen az modern, vagy klasszikus, szeretni fogod.