Minőségi száraz Nimbus 2020 Furmint bor, gondos kezek által készítve

A Nimbus 2020 Furmint egy olyan ízletes szőlő nedű, amely bármely romantikus vacsorát vagy baráti beszélgetést képes még fejedelmibbé tenni. Ezt a bort elsősorban a gondos, alapos készítési folyamat teszi különlegessé. Ha egy igazán különleges borra vágyik, akkor érdemes kipróbálni a Nimbus 2020 Furmint száraz bort.

Száraz furmint, avagy a Nimbus 2020 Furmint gazdag, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik. A körtés-almás jegyek egyértelműen kivehetők a bor kortyolása során. A 2020-es Veze Nimbus Furmint szőlője olyan kiváló mádi dűlők terméséből származik, mint a dél-keleti fekvésű Juharos dűlők és a déli fekvésű Kis-hegyek. A Veze birtokon kézzel válogatva szüretelik a Furmint szőlőt. A termést aztán gyors tempóban elszállítják feldolgozásra, hogy mielőbb bogyózzák és préseljék. Az erjesztés folyamata teljes mértékben száz százalékos kóracél tartályban történik ellenőrzött hőmérsékleten, majd finomseprőn történik az érlelés hét hónapon át, végül sor kerül a palackozásra. A precíz, szívvel-lélekkel történő folyamat eredményeként valóban igazán különleges nedű készül.

A Veze 2020 Nimbus minden cseppje prezentálja a Furmint klasszikus jellegzetességeit, amelyek tökéletesen jellemzők a régióra. Minden egyes korttyal tökéletesen érezhető a kellemes olajos textúra, valamint a kiegyensúlyozott, tartós sav. Mindezek együtt eredményezik a kedves, testes furmint ízt. A Veze 2020 Nimbus tökéletesen passzol a különféle levesekhez, tejszínes fogásokhoz, halakhoz, sertéshúsokhoz, házi szárnyasokhoz és vad madarakhoz. Emellett olyan desszertekhez, mint a panna cotta vagy sajttálakhoz is nagyszerűen illik. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Nimbus 2020 Furmint bor kapcsán, akkor látogasson el a veze.hu webáruházba!