Minőségi szabvány dekorfóliás ajtók az esztétikus belső térért

Egy otthon vagy akár közintézmény berendezése során elsősorban a falak színén, a berendezésen van a hangsúly, holott látványos eredmény érhető el abban az esetben is, ha a régi ajtó helyére egy új kerül. Ha egy vagy több új ajtóra van szükséged, akkor azt javasoljuk, hogy válassz a BB-Ajtó széleskörű kínálatából!

Dekorfóliás Beltéri Ajtó egyre nagyobb népszerűségnek örvend, melynek oka, hogy amellett, hogy igazán esztétikus nyílászárók, nem kerülnek csillagászati összegekbe. Ez azért is előnyös, mert ha az összes ajtót szeretnéd lecserélni, akkor sem kell horrorisztikus összegekre számítani. Ezek az ajtók szabvány méretekben kerülnek legyártásra, ami annyit jelent, hogy megadott méretekben készülnek. Háromféle szabvány méret áll a vásárlók rendelkezésére, melyek a 75 x 210 cm, 90 x 210 cm és 100 x 210 cm. A dekorfóliás ajtók, ahogy a nevük is mutatja HDF hordozó felületre van ragasztva. A dekor felület egy nyomtatott famintázatot jelent. Mivel a beltéri ajtók dekorfóliával vannak ellátva, így az áruk is kedvezőbb, mint a hagyományos tömörfa nyílászárók.

A dekorfóliás ajtók további előnye, hogy gondozásmentesek, tehát nincs szükség karbantartásra vagy felújító festésre. A BB-Ajtó homogén fehér színben elérhető, illetve ezenkívül hat hagyományos stílusú famintázattal is elérhetők. A még esztétikusabb megjelenés érdekében egyedi üvegezés kiválasztására is lehetőség van, így valóban olyan ajtókat kapsz, amilyenekre vágytál, ráadásul mindezt igazán kedvező árakon. Összesen húszféle elrendezés és tizenkétféle üveg áll rendelkezésre, így valóban személyre szabhatók az ajtók. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor látogass el a bb-ajto.hu weboldalra!