Minőségi géptároló megfizethető áron

A géptároló termékcsalád a középkategóriás tárolókat és prémium minőségűeket is egyaránt tartalmazza. A géptárolók PVC burkolattal, alapkerettel és kétszeres tetőerősítéssel rendelkeznek. Ennek eredményeként a tárolórekeszek nagyon stabilak és tartósak. A munkagépek birtokosai számításba vehetik egy prémium géptároló kialakítását.

Géptároló rendelhető a gravetti.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, ha menedéket keres munkagépeinek, itt a helye nálunk, hiszen kedvezményes áron rendelhet majd tárolót. A prodi tárolósátor kínálatunk része, és a többi termékcsaládhoz képest extra erős kerettel rendelkezik. Kétszeres tetőerősítéssel és alapkerete is van, így rendkívül stabil. A nagy teherbírású professzionálisgéptárolók 2-4m falmagasságig kaphatók. Kétféle anyagot használnak, ezért érdemes átnézni kínálatunkat. Ezek 9-szer szakadásállóbbak, mint a szabványos PVC ponyvák, égésgátlóként tanúsítottak, és -30 és +50 Celsius közötti hőmérsékletet is kibírnak. A géptároló ideális megoldást kínál az igény szerinti tárolási és raktározási problémákra. Rövid időn belül védett területet hozhat létre anyagok, áruk vagy gépek számára. Míg egy állandó épület építését a hatóságoknak engedélyezniük kell, egy ideiglenes kültéri építmény időt és pénzt takarít meg. Általában a tárolósátrak azonnal felállíthatók, és sokkal költséghatékonyabbak, mint egy hasonló állandó épületszerkezet.

Ezek a géptárolók szintén moduláris felépítésűek, így az összekötő csatornák segítségével bármilyen irányban megnövelheti a védett tárolóterület méretét. Sátraink kiemelkedő minősége és nagyszerű funkcionalitása elősegíti a zökkenőmentes munkafolyamatot, például építkezéseken vagy vásárokon sátorként használva. Amennyiben többet tudna meg géptároló sátrainkról és megtekintené az árakat, kattintson még ma a gravetti.hu-ra.