Minőségi Galaxy S7 Edge tok

A telefontokok manapság egyre elterjedtebbek, ami nem is csoda, hiszen csak ezekkel lehet megóvni telefonjainkat az ütéstől, kopástól és egyéb sérülésektől. A Samsun Galaxy S7 Edge napjainkban az egyik legmenőbb telefon, ezért természetesen erre is kaphatóak minőségi tokok. Ezekről bővebben a phonebox.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Galaxy S7 Edge tok sokasága elérhető a phonebox.hu weboldalon ráadásul kiemelkedően jó áron. Az Ipaky Survivor tok egy ütésálló, hybrid darab, amely két komponensű és rezgéselnyelő kialakítású, ezért megéri ezt választani! A telefontok fel van készítve a nagyobb igénybevételre is, annak ellenére, hogy szinte ez a létező legvékonyabb prémium tok a piacon. A tok most előrendelhető, a házhozszállítás pedig 1 munkanap alatt biztosítjuk. Cégünk garanciát vállal minden telefontokra, és készpénzes, illetve bankkártyás fizetést is elfogadunk. A Chrome Grey telefontok kristálytiszta hátlappal rendelkezik, szélei pedig krómozottak.

A tok fokozottan ellenálló TPU anyagból készült, és külső behatásra nem is kopik le bevonata. Ez a tok szürke színével igazán elegáns külsőt kölcsönöz a telefonnak, ráadásul karcolásbiztos az anyaga, ezért semmilyen sérülés nem érheti telefonját, ha ezt viseli. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a telefontokokról olvasni, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a phonebox.hu-t, hiszen itt a teljes Samsung Galaxy S7 Edge tok kínálat is elérhető. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik telefontokról, akkor ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy tárcsázza a 061723371 telefonszámot, vagy töltse ki a Kapcsolat menüpont alatt levő kérdőívet e-mail címének, nevének, illetve üzenetének megadásával. Válassza ezeket a prémium minőségű tokokat a biztos kényelemért kedvező áron!