Minőségi és olcsó lótakarmány online!

Hogy mit, mikor és hogyan kell etetni, az minden ló esetében egyedi. Annak mérlegelésekor, hogy mi a legjobb lovunknak, át kell gondolnunk, hogy az állat miért igényel táplálékot, hogyan táplálkozik természetes állapotában, és mik az alapvető takarmányozási szabályok.

Lótakarmány rendelhető a gravetti.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg minőségi lótakarmány termékeinket kedvezményes árakkal. Minden állatnak táplálékra van szüksége a testi állapot fenntartásához, a növekedés nyersanyagainak biztosításához, a sérült szövetek helyreállításához és a munkához vagy a testmozgáshoz szükséges energiához. A ló legelésző állat, szinte folyamatosan ennie kell a nap folyamán. Természetes táplálékuk a fű és más ehető cserjék és növények, és 24 órából 18-ban esznek. Keveset kell nekik adni és gyakran kell őket etetni: ez utánozza a ló természetes táplálkozási mintáját, és kielégítő emésztést biztosít azáltal, hogy biztosítja a táplálék folyamatos áthaladását az emésztőrendszeren. Használjon sok ömlesztett és durva takarmányt, például füvet, szénát, szalmát stb. Ez biztosítja, hogy az emésztőrendszer mindig megfelelően feltöltődjön, mint a vadonban. Több munka több energiát és több élelmet igényel. A túl sok vagy túl kevés táplálék az állat súlyfeleslegéhez vagy fogyásához vezethet.

A rendszeres zsírméréssel meg tudja állapítani, hogy lovának kell-e híznia, fogynia vagy megtartania saját súlyát. Ez az információ létfontosságú, amikor kidolgozza, hogy mennyit kell adnia a lovának. Azt is érdemes megjegyezni, hogy egy túlsúlyos, energiahiányos ló valószínűleg nem részesül a magasabb energiájú takarmányban. További részletekért és lótakarmány rendelésért keresse fel a gravetti.hu weboldalt. Elérhetőségeinkért szintén érdemes benézni hozzánk.