Minőségi beltéri ajtó

Minden beltéri ajtónál eljön az idő, amikor cserére szorul. Ilyenkor általában a minőséget és kinézetet tekintve, elég nehéz döntenünk a megfelelő darab mellett.

[wp_ad_camp_1]

Egy beltéri ajtó, nem elég, hogy ellássa feladatát, esztétikailag is szépnek kell lennie, hisz egy ajtó, már dekorációs elemként működik a lakásokban. A Bíborház Kft.-nél, ezért mi szerkezetileg és esztétikailag is, nagy figyelmet fordítunk a beltéri ajtókra. Kínálatukban elérhetőek 3D beltéri ajtók, melyeket a kiváló minőség jellemez. Modern szabványoknak és a mai elvárásoknak megfelelő alapanyagból, precíz előállítással és nagy odafigyeléssel készülnek. Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk ezeket a típusokat, akik szeretnének alacsony áron, hosszantartó minőségű és egyedi megjelenésű ajtót vásárolni. Ezeknek a vákuumfóliás 3D beltéri ajtóknak az alapanyaga MDF („közepes sűrűségű farostlemez”), aminek nagy előnye, hogy görcsöktől és feszültségektől mentes, egyöntetű anyag, nedvességtartalma optimális, amivel vásárlóinknak garantálni tudjuk a vetemedésmentességet. Számtalan marásmintával, felosztással, felülettel és tokszínben rendelhetőek.

A festett MDF beltéri ajtók az elmúlt időszakban, az egyik legnépszerűbb termékünké váltak, amit a nyílászáró az átlagon felüli tartósságának köszönhet. Az MDF tulajdonságai, nagyon hasonlítanak a fához. Könnyű megmunkálni, jól marható. CNC-technológiát használunk, így ezekre az ajtókra mart minták, és díszítések kialakításának, csak az ügyfelek képzelete szabhat határt. Tökéletes festéssel rendelkeznek, felületük még a festés előtt, alapos csiszolást kap. Ez garantálja, hogy tartósan bírni fogják, még a nagyobb igénybevételt is, a tulajdonosnak többé nem kell a festésükkel foglalkoznia, illetve jó pár évig, nem lesz szükség ajtócserére. Ha szeretné leváltani régi nyílászáróit, szebb és esztétikusabb darabokra, látogassa meg a belteri-ajto.eu oldalt, ahol széles körben, kedvező áru, minőségi nyílászárókat talál.