Miért érdemes hálózati vízszűrőt alkalmazni otthonodban?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek egyre tudatosabbá válnak és ennek megfelelően egyre nagyobb figyelmet fordítanak az egészséges életmódra és a környezet megóvására. Ha számodra is fontos, hogy egészséges vizet igyál gazdaságosan és úgy, hogy a környezetnek sem ártasz vele, akkor érdemes beszerezni egy hálózati vízszűrőt!

Hálózati vízszűrő használatával örömmel fogod megnyitni a csapot, hogy egészséges, finom vizet fogyassz. A Wellnet hálózati vízszűrője bármely magyar háztartásban könnyedén felszerelhető, szaktudás nélkül. A felszerelés során nem kell szakember véleményét kérned, könnyedén el tudod végezni egy magad. A hálózati vízszűrő elsősorban azért örvend nagy népszerűségnek, mert egyáltalán nem foglal helyet, ugyanis a mosogató alá szerelhető. Így a készülék úgy végzi a dolgát, hogy közben nincs szem előtt. A kis méretű konyhákban különösen előnyös a hálózati vízszűrő, hiszen egyáltalán nem foglal plusz helyet a konyha pulton. A Wellnet hálózati vízszűrője kiválóan megtisztítja a káros anyagoktól a csapvizet.

A hálózati vízszűrő hatékonysága annak köszönhető, hogy két fokozatban tisztítja meg a csapvizet. Az első lépésben a hálózati vízszűrő mentesíti a vizet a lebegő anyagoktól. A második fokozatban a nagy aktív felülettel rendelkező aktív szén adszorbeálja a csapvízben lévő halogénezett metánszármazékokat, az íz- és szagrontó vegyületeket, illetve az aktív klórt. A Wellnet az Országos Közegészségügyi Intézet szakvéleménye alapján garantálja ezt. A Wellnet víztisztítók mind az Országos Közegészségügyi Központ Országos Környezetegészségügyi Igazgatóság Vizsgáló Laboratórium által bevizsgált termékek. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor érdemes ellátogatni a wellnetviztisztito.hu webáruházba!