Miért éppen Montenegró?

Okot keres arra, hogy Montenegróba menjen? Lehet, hogy Európa egyik legkisebb nemzete, de ez a kis balkáni csoda egy csomó jóságot pakolt városaiba. Lenyűgöző hegyek, kiterjedt tenger, idilli falvak és egyebek várják; nehezebb lenne inkább okokat találni arra, hogy miért ne látogasson el Montenegróba.

Montenegró ajánlatok várják önt is az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami a Montenegrói utazásokkal és szállásokkal kapcsolatos. Nem fogjuk azt mondani, hogy Montenegróban minden megvan, de nem vagyunk biztosak abban, hogy mi hiányzik az apró államból. Figyelemre méltó természet, csábító óvárosok és a Földközi -tenger egyik legjobb étele található itt, így már csak emiatt is érdemes meglátogatni ezt a szenzációs országot. Horvátország tengerpartja már nem az a felfedezetlen paradicsom, amely egykor volt, de Montenegró tengerpartjának varázsa még nem teljesen kivehető. Az ország Adriai-tenger szakasza talán lenyűgözőbb, mint északi szomszédja. Minden forduló újabb furcsa falut hoz, mindegyik saját megfoghatatlan bájával és tagadhatatlan szépségével. Montenegró nem csak a lusta napokról szól a napsütötte strandokon, a balkáni állam pedig Európa egyik legszebb túrázási lehetőségét kínálja. A hihetetlen, mégis hozzáférhető hegyek találhatók mindenütt. Prokletije, Komovi és Rumija a legjobbak közé tartoznak, de nehéz elnézni a Durmitor Nemzeti Park fensége mellett.

Az étel a Balkánon szájbarágósan finom, de a grillezett húsok mellett érdemes mást is kipróbálni. Ugyanazok a zsíros ételek megtalálhatók Montenegróban is, de a menü változatossága eltér a régió bármely más helyétől. Az állam halászati ​​hagyományai azt jelentik, hogy sok fantasztikus tengeri étel található itt, valamint néhány igazán kiadós házi étel. Amennyiben érdekelnék a montenegrói ajánlatok, nézzen be az invia.hu-ra.