Miben rejlik a paleo termékek népszerűsége?

Évek óta töretlen a sikere a paleo és paleolit diétának, melyet 1975-ben egy amerikai dietetikus fogalmazott meg. Mikor megjelent ez az életforma a szakérők nem jósoltak nagy jövőt, úgy álltak hozzá, hogy ez is csak egy felkapott divat diéta és szépen lassan mindenki visszatér a régi életformájához, de ez nem történt meg.

Paleo termékek mind a mai napig töretlen sikernek örvendenek, és egyre nagyobb tábort vonzanak maguk köré, akik az egészségük érdekében képesek voltak lemondani a már megszokott életvitelükről. A paleolit diéta emberek ezreinek reformálta meg az életét, javított az életvitelen és a táplálkozásuk minőségén. A paleo teljes mértékben elzárkózik az allergéneket tartalmazó termékek fogyasztásától. A cukor és a fehér liszt, azaz a finomított szénhidrát a legnagyobb ellenségnek bizonyul. A húsok, mint fehérje forrás a legfontosabb tápláléknak számítanak, de megengedettek a legtermészetesebb formában lévő növényi zsírok, az olajos magvak, és a növényi őrlemények. Mára már a lelkes rajongók örömére számos étterem is szolgál paleo ételeket.

A paleo diéta, mint minden más diétánál ennél is jellemző a látványos súlyvesztés, hiszen számos olyan káros tényezőt zárunk ki a táplálkozásunkból, melyek mértéktelen fogyasztása számos kárt okozhat a szervezetünkben és kihatással lehet az egészségünkre. A paleo és paleolit termékek mind minőségesek és 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek. Ezeket a termékeket megvásárolhatjuk a www.nulife.hu weboldalon, ahol nagy választék várja a paleo étrendnek megfelelő alapanyagokból. Bővebb információ érdekében keresse az ügyfélszolgálatunkat, ahol magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink várják hívását és adnak választ a kérdéseire. Elérhetőségink: 30/7079-695 telefonszámon vagy az info@nulife.hu e-mail címen.