Mi következik a weboldal készítés után? Beszélgetés Medvedovszky Annával

A mai világban ha valaki saját vállalkozásba kezd, elengedhetetlen működtetnie egy internetes online felületet, azaz weboldalt. Hogy miért? Hogy  ismerjék. Hiszen minél többen ismerik, annál többen fogják igénybe venni a szolgáltatást.

[wp_ad_camp_1]

Egy kutatás kimutatta, hogy az emberek a vásárlás vagy különböző szolgáltatások igénybevétele esetén (csaknem 80% ) a mobilhoz nyúlnak és interneten keresik meg a lehetséges szolgáltatókat. Éppen ezért a weboldal készítés nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy vállalkozása széles körben ismert legyen, függetlenül a cég székhelyétől. Azonban a weboldal készítés nem egyszerű, hiszen legtöbb tevékenység során már hatalmas konkurenciával kell megküzdeni az első helyekért az online platformokon. Ez elérhető folyamatos vagy időszakos fizetéssel, valamint Seozással. Utóbbi jobban hangzik, hiszen fizetni senki sem szeret, azonban a Google találati lista elejére kerülés Seo-val sem ingyenes, azonban hosszú távon jobban megéri. Hogy miért? Azért mert ez csak egy időszakos kiadást jelent az előbbi megoldással szemben. De ez már egy bonyolult kérdés. Térjünk vissza a weboldal készítéshez, aminek folyamata szintén nem egyszerű, de igyekszem a lehető legtisztábban leírni azt.

A weboldal készítés első felvonása: tervezés
Megbeszélés, mely során elemezzük a szolgáltatót, a célközönségét és a konkurenciát. Az elemzést követően összemossuk az igényeket és a trendeket. Ezt követően megálmodjuk és elkészítjük a szolgáltatáshoz leginkább illő brand arculatot, mely végigvonul a weboldalon is.

A weboldal készítés 2. felvonása: programozás
A tervek tisztázása után következik a weboldal programozása ami magába foglalja a frontendet (google nézetet) és a back endet (az adminisztrációs felületet és webfunkciókat). Minden weboldal kezelő- és mobilbarát.

A weboldal készítés harmadik felvonása: tartalmi feltöltés
A fentiek után következik a weboldal tartalmi feltöltése az adminisztrációs felületből, melyhez szoros együttműködés szükséges az ügyfél és marketing csapat közt.

A weboldal készítés 4. felvonása:
Amennyiben minden elkészült a weboldalon további szolgáltatásokat is igénybe vehet a marketing csapattól, például cikkírást, reklámkampányok online levezetését, statisztikai mérést, SEO-t stb. melyhez fontos , hogy nagyon megbízható, nagy szakértelemmel rendelkező marketing csapatot pl. Vteamdesign www.vteamdesign.hu válasszon.