Magas minőségű, átlátszó építő zselé

Akár hobbi körmösként készíted magadnak, esetleg barátnőidnek a körmeit, akár hivatásos körmösként szépíted vendégeid körmeit, nagyon fontos, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozz. Ha számodra még ismeretlen a MarilyNails márka, akkor épp itt az ideje, hogy megismerkedj vele, valamint a magas minőséget képviselő termékeivel.

Átlátszó építő zselé és a többi MarilyNails alapanyag és eszköz használatával csak a képzeleted szab határt a minőségi, esztétikus manikűrnek. A zselé alapvetően nem számít újdonságnak, hiszen a nyolcvanas évekbeli köztudatba lépése óta jelen van a körmös piacon. Korábban kizárólag a porcelán körmök voltak ismertek, azonban a zselé komoly konkurenciának bizonyul a mai napig, hiszen könnyen kezelhető és rugalmas, illetve a vendég számára is kényelmes viselet, valamint tartós műköröm készíthető belőle. A MarilyNails által gyártott és forgalmazott átlátszó építő zselé hamar a körmösök kedvencévé válik, hiszen igazán egyszerű vele dolgozni, illetve sárgulásmentes anyag, így hosszan megőrzi szépségét. A könnyű formázhatóság mellett további előny, hogy az építés során nem folyik be a körömsáncokba, mivel masszívabb állaggal rendelkezik.

A nyári melegben sem jelent problémát a könnyű kezelhetőség, valamint a keresztirányú és hosszanti mozgatásra is kiválóan reagál az anyag. Ha a vendég extrém körömformát vagy hosszú körmöt szeretne, az sem jelent problémát, hiszen az átlátszó építő zselé ezen problémákra is megoldást jelent. A kellemes citrusos illat nem csak a körmösök, hanem a vendégek tetszését is hamar elnyeri. Az építés során célszerű vékony rétegben felvinni a körömfelületre, így a polimerizációs hő elkerülhető. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, látogass el a marilynails.hu webáruházba!